mamma mia!

Shuluulu!
Idag ska jag äntligen se mamma mia och såklart med emma. Den börjar om en och en halvtimme så jag ska bara äta lite, plugga och fixa mig först. Lovar att jag skriver senare och berattar om den. Puss&kram.


tack mormor!

Yeeeeej!
Min mormor är världens bästa. Hon sa att hon kommer ge mig pengar till en ny plattång! Asså fatta att jag är glad nu. Puss på min söta mormor.
För övrigt så är det dans ikväll igen och jag har ingen aning hur jag ska hinna med att plugga till dom proven som vi har i veckan. Får väl försöka lösa det på nått sätt. Och på fredag har jag ingen stans att ta vägen, haha jo, jag ska typ sova hos anna med charlie och vi ska kanske träffa några men det kommer nog inte bli så tror jag. Jaja, ska äta nu för jag måste åka om en timme, och idag har jag thomas! Yeeej.


fuck den jäveln som tog min plattång!

Guten morgen!
Har nyss vaknat, ovanligt tidigt jag vet men jag kunde bara inte sova mer. Ska väl äta lite frukost snart, men jag är aldrig hungrig på morronen. Aja.
Idag ska jag på stan och kolla på nya kläder som jag och steffi ska dansa i och nya höstkläder. Jag tror att jag vet vad jag och steffi vill ha: typ svarta stora (!) mjukisar, rosa knästrumpor och en stor rosa t-shirt. Låter det bra? Det kanske låter lite konstigt men jag vet att det blir snyggt. Sen måste jag ju ha lite nya höstkläder, för min garderob är liksom helt tom, det ekar i den till och med. Jag hade tänkt mig lite stickade koftor, ett par snygga, långa t-shirtar för det är alltid snyggt, lite nya strumpisar och några fina smycken. Sounds great. Och sen måste jag köpa en jävla present åt charlottehelvetet! men det fixar jag tillsammans med anna, som för övrigt är den segaste på att svara på sms! Tar fan en evighet innan jag får ett svar. Skit samma, det finns värre saker i livet. Som tex att min plattång blev STULEN igår på den jävla danstävlingen! Jag ska fna slå den som tog den! Fuck asså! Min plattång är liksom mitt liv, utan den klarar jag mig ärligt inte! Så jag får helt enkelt gå över till emma och tatta hennes! :) Haha, tack för att vi bor grannar.
Men nu börjar jag fatiskt bli lite hungrid så jag ska väl sätta mig ner med min tyskabok och plugga till provet på onsdag och äta lite frukost. Sen blir detsom sagt stan och senare i eftermiddag är det dans och då ska jag och steffi öva as hell. Jaja, puss på er mina lieblibgs.


så kan det gå.

Så, nu var man hemma från dantävlingen då och den gick helt okej faktiskt. Bättre än vad jag hade trott. I par kom vi till semifinal och fick en 6:e plats vilket var bra, nu är vi ännu mer taggade inför EM, så vi ska öva så in i helvete dom 2 kommande veckorna! I singel gick det inte lika bra, tänker inte avslöja det ens en gång. Aja, life goes on. Och nu har jag precis kollat på Top Model och ska äta lite. Skriver senare. puuuuss&hej.

hej.

Hejjj.
Nu ska jag dra till Julia, för jag ska åka med henne till danstävlingen imorn. Fett med kul vi kommer ha, haha, har fan alltid kul med henne! Aja, hennes pappa står här nere nu så vi hörs. puss&hej.


schwartz.

Japp, nu är den helt svartvit, förut var det ju lite rosa också, men nix, inte nu längre. Fint va? Fast jag kanske vill ha nån annan färg nånstans, men jag kan inte komma på vilken färg och vart jag vill ha den. Help me please!
Aja, för övrigt så ska jag till dansen strax, ska bara äta lite pannkisar först. puussar.



Haha, jag ser ut som en jävla transa, men jag drev.

fliick.blogg.se

Ska dra till min lilla tokfrans strax, för vi ska se klart på beckfilmen vi började kolla på. puuuussar.

nothing's new.

Tjeeeena!
Idag var som alla andra dagar, nicht Besonderes. Skolan var tråkig och jag var och är fortfarande jättetrött. Måste förresten gå och klippa mig snart, ska ta och göra det i veckan faktiskt. Imorn är det dans med Hannah, kulkul. Och på fredag fyller min älskade vän charlotte år! har inte köpt present än men jag vet exakt vad jag ska köpa så det är lugnt. Och på lördag är det danstävling igen, denna gång i eskilstuna. Och om två fucking veckor är det em, jag längtar as hell men samtidigt är det jättenervöst! jag oh steffi kommer troligtvis inte ha en chans, men man vet ju aldrig. ;)
Nu ska jag äta lite tacos, sen är det läxor som gäller, kanske skriver någrarader ikväll. Så puss&hej.


lahme.

Shuluuulu!
Dagen började med en försovning och jag missade typ hela svensak lektionen vilket faktiskt var synd för vi hade drama idag. Men jag hann till matten i alla fall och det var ju bra, annars skulle jag fått alldeles för mycket frånvaro. Och vi fick sluta jättetidigt idag, för vi skulle egentligen ha både so och no men båda lektionerna blev inställda på grund av lärarutbildningar typ, a, jag vet inte riktigt men nått sånt var det.
Och middag blev det på en mysig resturang ungefär vid mig, där dom har thaimat och det var fan asbra där. Gott och billigt, kanske inte så bra läge dock, men allt annat är toppen. Kommer säkert äta där igen. Och haha, jag, charlie och anna fick värsta rycket och började spela in videos som vi skulle lägga upp på youtube, men vi får se hur det blir med det!
Aja, dax att fixa sig och gå till sängs, för jag är trött som fan, vet inte vaför, är bara allmänt trött på skolan och allt. Så vi hörs imorn mina lieblings, pusshej.


just dance.

Jaha, då var man hemma igen då efter en hel helgs dansande. Och tävlingen i Täby gick väl sådär, 5.e plats var min bästa placering men jag fick trotsallt en prick och det var ju bra! Skriver ganska kort nu för jag sak iväg till emma strax för vi ska se på en film. Aja, puss&hej.


yeah.

Nu är jag hos min mormor och här ska jag sova inatt, för imorn ska arne köra mig till täby där det är danstävling. Det kommer gå fett bra eftersom jag och jennifer och jag och steffi verkligen har tränat supermycket. -.-
Aja, jag och steffi är mest intresserade av EM så det spelar inte så jättestor roll hur det går på en liten fjuttig regionstävling i täby. Aja igen, nu är jag som sagt här och jag sitter som vanligt vid datorn, lyssnar på Cinema Bizarre och bara chillar. :P
Var med pedofilanna och snusklars idag förresten och vi gick runt på stan och jag letade som en galning efter två stora, gula tröjor till mig och steffi, men fuck heller, det var slut överallt. Jävla Stadiumhelvete! Sen gick vi till donken och jag fetade mig (som vanligt) och jag fick faktiskt lite dåligt sammvete för mina underbara vänner fick inte smaka nått. En stor fet puss till dom som förlåt. Puuuuuuuuuuuuuuuss. <3

Hur som helst så ska jag fika lite nu, typ jordgubbar och glass, smarrigt va. Önska mig fett med lycka till imorn & jag lovar att jag skriver så fort jag kommer hem och berättar hur det gick. Puss mina lieblings.

some pics.

Här kommer lite mer bilder från koserten.





 

Och jag, pussandes på deras turnébuss.

cb für immer.

Scheisse vad dom är underbart bra asså. Lyssna på dom här låtarna, mina 3 favoriter.



Escape to the stars.

The way we are.


She waits for me.

!

Oh my fucking Good!
Igår var typ den bästa dan i hela mitt liv (i alla fall på väldigt länge)! Cinema Bizarre var på frysen och det ägde sönder allt! Fyfan va det var bra, jag började typ nästan gråta när dom kom upp på scenen. Och eftersom det inte är så stort på Fryshuset så lyckade jag, så skillad som jag är, att få plats längst fram!
Och Strify är så jääävla snygg asså. Så snygg som han verkligen är trodde jag aldrig att han skulle va! Och dom sjunger så otroligt bra live så det finns inte ord som kan beskriva. Det bästa med hela konserten var när det bara var Strify och Kiro på scenen (trummisen var också där men han bara satt där) haha, ochdå sa Strifty helt plötsligt: Kiro, you're a fucking bitch! Haha så sjukt kul det var! :D
Och under låten She waits for me så var Strify så fucking sexig asså, han typ headbangade hela tiden och han dansade skitsnyggt.
Aja, ni fattar säkert att det var grym bra. Här en en bild på snygga Strify, inte världens bästa kanske med det var svårt att ta några bra eftersom det var så konstigt ljus. Men snygg är han i alla fall, håll med mig!



Åh, jag hoppas att dom kommer tillbaka till Sverige snart för det här var så sjukt bra. Puss på Strify! <33

cinema bizarre live!

Panik!
Nu är det bara 5 timmar kvar tills konserten börjar och jag är inte ens där. I för sig så kommer det inte vara så mycket folk (tror jag) så jag kanske får en bra plats i alla fall. Aja, jag är så nervös nu och jag vet inte ens vad jag ska skriva. Men jag lovar att jag lägger upp bilder från koserten sen. puuuuuuuss.


en till bad day.

Haha, jag är så jävla rolig asså. Igår så skulle jag (som jag skrev innan) dansat i typ 5 timmar, men istället så lyckades jag, av nån konsig anledning, ramla i tunnelbanetrappan,så det blev ingen dans för mig utan jag åkte tillbaka hem. Eller först åkte jag hem till mormor & arne för han är doktor så han fick kolla på min fot och han sa att jag typ hade slitit av ett ledband (!) eller vrickat den. Så nu sitter jag ahär med lindad fot och tycker synd om mig själv. Nej, det gör jag verkligen inte och jag ska faktiskt dansa idag, tro det eller ej, men det känns mycket bättre så jag ska bara ta det lite lugnt. Och vi har thomas idag, vilket ska bli superroligt. Så jag ska äta lite om ett tag och sen ska jag dra.
Och imorn är det Cinema Bizarre konserten och jag längtar såå mycket. Jag var och hämtade ut biljetterna idag förresten. Aja, nu ska jag äta, skriver senare. puss.

after the rain.

Tjoooo!
Idag har jag dans i fem timmar! Hur fan orkar jag? Jo, men det är klart jag orkar, men erkän att det är fett jobbigt!
Aja, skriver kort nu eftersom jag typ ska göra mig i ordning strax. Så puss så länge.




Cinema Bizarre - After the rain.

nice.

Ja, nu är jag hemma igen då. Har ju varit hos anna med charlie och vi hade filmkväll. Süperkul hade vi, speciellt när theo the man kom, haha så jävla roligt det var. Då gick vi ut på annas bakgård och där kom det två killar som vi pratade lite med. Dom gick första året på gymnasiet och dom var fett trevliga. A, tänker jag inte gå in på några detaljer men vi hade roligt, fast det var kallt as hell.
Men sen blev det för kallt så vi gick in och kollade på skräckisen The Eye. Och den var helt okej, inte jättebra men klart sevärd. Sen låg vi typ uppe hela natten och pratade, eller inte jag för mina såkallade kompisar fick pms anfall på mig och sa att jag var en egoistiskt osocial bitch bara för att jag hade annas data för mig själv. Så ja, så roligt hade vi igentligen.

Nu sitter jag och häckar framför datan som vanligt och jag lär sitta här ett bra tag till för jag har verkligen inget annat att göra. Theo ringdenyss och frågade om jag skulle med ut, men jag pallade inte. Aja, skriver igen imorn. puss.

sleepover.

Shuuuuu!
Igår hände ingenting, skolan var precis som vanligt, jag gick hem och åt lite och sen stack jag iväg till dansen. Och jag dansade i typ en timme och sen kom arne och hämtade mig. Då drog vi till bromma flygplats och hämtade några släktingar som skulle bo hos mormor och arne. När jag kom hem var jag trött, så jag tog en snabb dusch och ringde anna. Ja, det var väl typ min dag. Inte så värts märkvärdig kanske. Men idag tror jag att det blir lite roligare, för jag, anna och charlie kanske ska träffa adam och calle. Och sen på kvällen så ska vi va hos anna och kanske ha myskväll. Så det lär bli lite småmysigt.
Aja, ska dra till skolan nu, så jag kanske skriver lite senare idag. Pusspuss. 


Bad day.

Idag har den inte varit en rolig dag. Allt det här har hänt idag, och allt är dåligt!

* Skolan började tidigt, redan klockan 8!

* Fucking pissväder.

* Fick idag (!) reda på att det är skolfoto imorn. Panik!

*Tråkiga ämnen.

Och nu till det värsta av allt.

* Jag har bråkat med jordens finaste vän. Om en (enligt mig) väldigt viktig sak. Jag tänker inte avslöja något, men det var inte roligt. Jag fick till och med ur mig några tårar, det var faktiskt länge sen jag grät så jag kanske behövde gråta lite.

Aja, nu är jag glad för vi lyckades lösa det, men det här var nog det största (och typ det enda) bråket vi nånsin har haft. I för sig har vi bara kännt varandra i lite mer än ett år men ändå, jag känner folk som bråkar hela tiden. Och det är ju tur att inte vi gör det i alla fall. Egentligen är vi så gryymt olika så vi borde ju bråka mer än vad vi gör, det är klart att man tjafsar och så, men inte nått mer asså. Och tack gud för det för jag pallar fan inte en sån här situation till, för det var som jag sa, inte så kul.
Nu sitter jag och väntar på att Anna ska ringa, ja, jag ringde henne nyss och hon sa att hon skulle plinga tillbaka strax. Och imorn, som jag sa, så är det skolfoto! Och jag har meeeegapanik, mitt hår kommer locka sig as hell eftersom vädret är scheisse dåligt och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Nu låter det som om det är typ bal eller nått och det är det ju i för sig inte, men ett skolfoto händer liksom 1 gång per år och då vill man ju åtminstonde se lite bra ut.

Skit samma, nu ska jag duscha och sen ska jag kolla på idol om det fortfarande går när jag är klar. Så pusspuss.


you wanna be on top?

Hooooola!
Har just kollat på Top Model och ska strax ringa annie. Måste fan gå och lägga mig snart också, börjar så tidigt imorn. Fuck vårat schema asså, inga sovmornar och vi slutar ungefär vid 4 varje dag! A, förutom fredag då vi slutar 20 i 3, ja ni fattar ju att vårat schema inte är det bästa direkt. Men hur som helst, ska slå en pling till anna nu. puss.

raise your hands together!

Jaha, så nu var skogsvandringen över då och kul var det inte, men det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde. Först fick vi en lång promenad i skogen och tittade på olika naturtyper, vilket var mindre kul. Men sen fick vi poppa popcorn och det kändes lite roligare. Fast hela dan var så fucking kall så när jag äntligen kom hem så kröp jag ner med mitt varma täcke framför tvn med en kopp varm choklad, nice. Och jag har dessutom hittat denna sköning på youtube, har inte hört den inspelad men nu hittade jag den och fuck vad bra den är! Fast det är lite synd att den bara finns på den amerikanska Scream skivan.
Men här är den i alla fall, bra eller inte?




Tokio Hotel - Raise Your Hands.

skogsvandring here I come.

Igår var vi på besök hos rikstan, det var lite småkul tycker jag. Vi blev indelad i lite olika partier och i dom partierna skulle man diskutera olika frågor och i slutet av vistelsen skulle vi rösta. Och vårat parti valde att sammarbeta tillsammans med ett annat och vi vann såklart. 
Idag så ska vi till hellasgården på en två timmar lång skogsvandring, verkligen jätteroligt. -.- Så jag har fixat matsäck hela morronen och jag ska typ dra snart. Men jag skriver ju såklart senare, för jag måste ju berätta hur det var på denna härliga skogsvandring.
Tschüs.


grattis!

..och vinnarna i kategorin Best new Artist är...TOKIO HOTEL!


Det här förtjänade dom verkligen, tusenmiljoner grattispussar till er!
Och grattis till Gustav som förresten fyller 20 år idag.

love it.




Cinema Bizarre - Forever or Never.

hey hoe.

Lovisa kom för en stund sen, vi har just ätit chips och nu sitter vi vid datorn och kollar runt lite. Imorn har vi inga planer, kanske stan, beror lite på vädret. Annars kanske vi bara är hemma och myser. :P
Aja, nu ska vi typ göra nått annat, skriver imorn, tschüs!


it's raining men.

Idag var skolan i alla fall lite rolig, förutom bilden. Våran lärare har typ nått fel nånstans. Aja, efter skolan gick jag, anna och charlie till annas lillasysters dagis och hämtade henne och sen gick vi till humlegården och lekte. "/
Sedan fick vi lite pengar av Mats så vi gick och fikade och då träffade vi dahlia och patricia. Så dom satt med oss och vi snackade massa skit. Men dom gick typ efter 20 min så då satt vi andra kvar och jag började med mitt "vad skulle du göra om.." haha, fast det var uppskattat som vanligt.
Nu väntar jag på min gamla gotlandskompis lovisa som ska komma, det ska bli superroligt. Ska äta lite numen jag skriver nog senare tror jag, för jag antar att vi kommer sitta lite vid datorn. pusspuss så länge.



Vad skulle du göra om Bill Kaulitz kom hoppande i ett par Boratkallingar?

alles klar.

Så, nu är den nya designen klar, vad tyckts? Kanske lite för rosa men jag gillar det, it's nice. Funderade först på att göra bakrunden mörkare men jag ångrade mig. För jag tycker att detta blev bra.
Skolan var tråkigt, som vanligt. Fast det var pannkakor till mat så det var en bra sak i alla fall, haha jag åt typ 9 st, men om det nu för en gångs skull är gos skolmat så ska man väl ändå äta va?
Aja, efter skolan som slutade 4 så följde jag med Anna på hennes tennis och det var lite småkul tycker jag. Den höll på i en timme så efter det gick jag hem och åt kyckling och sallad och det var mumsigt. Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik.
Den här vecka har gått jättefort, det känns som om det var måndag igår och imorn är det liksom fredag! Tiden går fort nu. Och i helgen är det dans igen, jag som hade tänkt sova ut men det får bli nånannan dag.
Men jaja, nu ska jag se på Idol som jag förövrigt ska söka till snart "/ fråga mig inte varför!
Tschüs.

Ny design, nytt innehåll.

Jo, jag ska göra en ny design och vet exakt hur jag vill att den ska se ut, få se när jag fixar det. Och bara så att alla vet så kommer jag börja skriva mer om Tokio Hotel. Kul för alla TH-fans, mindre kul för dom andra, men så är det!

hallo.

Kom just hem frå dansträningen. Jag och Steffi har tränat as hell, fett jobbigt var det men vi behöver det verkligen. Imorn ska vi tränan igen och då, ännu längre och om bara två veckor lite drygt så är det den första tävlingen för terminen och den är i Täby. Det är en minitävling men vi ska fan få prick i alla fall.
Aja, nu är jag trött ^^ så jag ska nog fixa mig och gå och lägga mig strax.
Skriver några rader imorn om jag hinner. Auf Wiedersehen.



bara för att jag inte har nått liv och för att han är sötast.

Grattis killar!

Idag fyller Bill & Tom 19år. Ett stort grattis och en megapuss till dom übersöta killarna.
För övrigt har det inte hänt ett skit, Anna var i för sig sjuk, lite tråkigt.
Och just det; JAG HAR FÅTT PRAOJOBB! Tjoho, jag och Charlie gick runt lite och frågade om det fanns något ledigt och till slut fans det två platser på sju elva, inte världens bästa men det duger mycker bra! Så vecka 42 finns jag där.
Och jag tror inte jag har skrivit det förut så jag skriver det nu: Jag och min älskade danskompis Stephanie ska på EM i Danmark den 10:e oktober! Gud vad kul det ska bli, jag kan knappt vänta haha. Street och Breakdance är disiplinerna, men jag och steffi ska såklart bara tävla i Street. Vi vet fan inte hur det kom sig att vi fick vara med, tydligen hade vi tillräckligt bra placering på SM där vi kom 8:a så vi är ganska glada nu alltså. Så den 10:e oktober är jag i Danmark på Europamästerskap i dans! Heja på oss som fan, för det lär vi behöva! Aja, pusspuss så länge.


RSS 2.0