boring.

Har otroligt tråkigt.


sweeties.

some eyecandy :)


   



love is in the air ..


Tokio Hotel feber!

...yes, that's right. Idag har jag bara tänkt på en enda sak. Gissa vad? Jo, Tokio Hotel. Jag börjar verkligen längta efter dom nu. Har ju än inte sett dom live än. Dom skulle ju egentligen kommit i början på april, men Bill fick en stämbandsinfektion så han opererades och konserten blev inställd. Efter operationen fick han inte prata på 10 dagar. Men nu är han såklart bra igen, men Sverige tänker dom inte komma till än på ett tag! Dom har hela sommaren uppbokad i USA. I för sig kan man ju förstå dom, tjäna pengar och få fler fans. Men jag börjar lägta efter dom alldeles för mycket nu. Så jag antar och hoppas att dom kommer hit i höst. Det verkar ju rimligt tycker man.
Har som sagt inte vart på en TH konsert innan, men såklart har jag en live DVD som jag jämt och städigt tittar på. Och deras konserter håller verkligen världsklass. Verkligen superbra. När man sitter i soffan och tittar så blir man bara mer och mer sugen på att se dom in real life. Jag och Anna vill åka ner till Tyskland och gå på nån av deras konserter där nere eftersom dom i hemlandet är bäst. Det lär bli både dyrt och svårt att komma ner dit och jag antar att vi inte får åka ner dit själva. Men om vi fick så skulle det vara guld värt!
Haha, jag har tyå näästan fått Emma att gilla TH lite tror jag. Hon säger att An deiner seite eller By your side är världens bästa låt. Men hon tycker fortfarande att Bill är gay och att han ser ut som en tjej. -_-
Aja, jag bryr mig inte så mycket om vad Emma säger.

Men helt ärligt kolla på dom här klippen och erkänn att det är bra! Om inte, så skriv.


anna.



I miss you. <3

Födelsedagar.

Emma fyllde år igår. Jag glömde skriva det förrut. Äntligen är hon fjortis, fast det har honju i stort sett alltid varit. ;) Så det blev lite grattis sms med tusen hjärtan.

Idag fyller min kära mor år, 39 år blir hon. Så ikväll kommer mormor och farmor hit och äter middag. Superroligt. :)

Annars händer inget speciellt. Inget liv som vanligt.
Pallar inte skriva mer, har inget att säga.


/ J.


Inget liv.

...som vanligt. Snart måste det hända nått. Anna lovade att ringa ikväll. Hoppas hon gör det!

Har för övrigt sett en ganska kul film idag, He's the girl. Den är gansak lik She's the man, men bra var den. Jag tänker inte säga vad den handlar om, det får ni se själva. Men den var bra så jag rekomenderar er att se den. 


 

Yes yes. ;)

Hallo
Du stehst in meiner Tür
Es ist sonst niemand hier
Außer dir und mir
Okay
Komm doch erstmal rein
Der Rest geht von allein
In Zimmer 483

Hier drinnen ist niemals richtig Tag
Das Licht kommt aus der Minibar
Und morgen wird's hier auch nicht hell
Willkommen im Hotel

Wir wollten nur reden
Und jetzt liegst du hier
Und ich lieg daneben
Reden, reden

Komm her
Wir werden nicht gestört
Das hab ich schon geklärt
Don't disturb
Egal
Wo wir morgen sind
Die Welt ist jetzt hier drinnen
Leg dich wieder hin

Ich hör dir zu, seh dein Gesicht
Deine Lippen öffnen sich
Red langsam bitte nicht zu schnell
Willkommen im Hotel

Wir wollten nur reden
Und jetzt liegst du hier
Und ich lieg daneben
Reden, reden
Reden, reden

Vor der Tür Alarm
Die ganze Welt ruft an
Alle zerren an mir
Ich will mit keiner ausser dir
Reden, redeeen

Wir wollten nur reden
Und jetzt liegst du hier
Und ich lieg daneben
Reden, reden

Wir wollten nur reden
Und jetzt liegst du hier
Und ich lieg daneben
Reden, reden

Stan idag.

Stan idag som sagt, ibörjan var jag lite skeptisk eftersom det regnade men sen slutade det så då var det inga problem. Jag köpte mina älskade gladiatorskor. Jag tycker verkligen att dom är superfina. Och jag har velat ha sånna jättelänge, men dom har varit slut överallt. Men idag så såg jag ett par jättefina på Din sko, 399kr. Köpte dom direkt.
Sen fikade jag på Espresso House, Coca-Cola och chokladkaka med grädde blev det. Smarrigt. :P.

Har precis ätit middag. Vet inte vad jag ska göra nu, sitta lite vid datorn antagligen. Sen blir det film, Hairspray eller nån hajfilm. Vet inte vilken det blir. Har faktiskt inte sett Hairspray innan, men den lär va bra. Hoppas jag. 

Haha, idag har jag faktiskt målat mig en egen dörrskylt. Min lillasyster köpte nått kit på Panduro där man kunde måla sina egna skyltar. Så min var svart med en gul blixt på och på den ena sidan (den där jag är sur eller nått) var ljusgrön med rosa hjärtan på. Finfint. 

Aja, ska gå nu. Skriver mer imorn. 

/ J.

  

Toppen!

Det visade sig att det där stället var riktigt mysigt, det på Lidingö alltså. Chokladboll, Coca-Cola och glass blev det. Jag vet, lite mycket kanske men gott var det i alla fall.
Ikväll är det lugnt, äta pannkakor strax, sitta lite vid datorn, kanske kolla på Saw 2, den går nämligen ikväll. Får se. har sett den förut, kul och kolla igen, jag vet ju liksom hur det går ändå så..Men bra är den. För er som inte har sett den så kan jag verkligen rekomendera den. Ja, om man gillar skräckisar så. Egentligen är det lite konstigt att dom visar femtonårs filmer på tv, jag menar, vem som helst kan ju titta på dom då. Även dom som är under 15! Synd för dom, bra för mig. :)
Anna lovade att hon skulle ringa ikväll, hoppas hon gör det, vi har såååå mycket att prata om. Fan vad jag saknar henne. Jag vill så himla gärna åka ner till henne men det går tydligen inte :(.
Aja, kanske skriver lite mer senare, ska äta strax.

/ J.



Sötnosen på semester. <3

Lidingö.

Ska till Lidingö idag. Fika nånstans. Mysigt :) Sen blir det stan, måste köpa ett par nya solglasögon. Har sett ett par på Åhlens som jag jätte gärna vill ha, kostar 99kr och dom är svarta.
Har för övrigt inget liv, sitter mest inne vid datorn. Men ingen av mina kompisar är hemma så det finns inte så mycket att göra. Tyvärr.
Skriver mer senare.

Narnia.

Jag var på bio idag men pappa och Alice, ja eftersom ingen av mina kompisar är hemma..
I alla fall, vi såg Narnia - Prins Caspian. Och han, prinsen asså, är bara föööör snygg. Jag föll direkt, redan efter första scenen. Oh my god. Ben Barnes heter han på riktigt och han har varit med i Eurovision Song Contest faktiskt! han var med i ett pojkband som heter Hyrise. Jag vet inte riktigt vilket år det var men jag tror att det var 2004. Och nej, jag vet inte vilken plats de kom på. Men en sak är säker, och det är att han är väääldigt snygg. <3<3

Ikväll blir det mer film, The heartbreak kid heter den. Hyrde den igår. Den är en sån där romantisk komedi. Så mycket mer vet jag inte.

Måste lägga in en bild på Caspian, här är han. Och håll med om att han är snygg!




Och för er som tror att jag har glömt TH, så kan jag bara säga: NEJ! ffs, never.

Glass i stora lass.

Idag cyklade jag ner till ett glassställe och köpte kulglass. Eftersom jag är så otroligt tråkig så köpte jag två kulor, en choklar och en vanilj i bägare. Haha, jag vet..men det är det som är godast. Jag är rädd för att prova nya saker så jag håller mig till det vanliga :).

Jag har faktiskt också kollat på film, Alvin och gänget belv det. Den är skitbra, verkligen jätterolig. Kan rekomendera den till folk som inte har sett den. Lite senare ikväll ska jag kolla på en till film, vet inte vilken men nån kul blir det i alla fall.

/ J.

 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


...

Vaknade nyss, ska kolla på film snart. Eller film & film , snarare en live dvd från THs bästa konsert :). Den är fett bra. Kan sitta och kolla på den i flera timmar asså.

Sen ska jag läsa och sola lite, måste bli brun snart. Jag har verkligen inte fått mycket färg alls. Måste se till att få det innan skolan börjar.

Jag saknar Anna jääääätte mycket, har inte träffat henne sen skolavslutningen typ :(. Hon är i Båstad nu och kommer vara där i typ en månad till! Asså shit vad jag saknar henne. Hon får komma hem snart!

Bara för att jag inte har nått liv så lägger jag upp en snygg bild...

 

Skansen nästa!

Idag var blev det Skansen med mormor, mamma, Alice och min lillkusin Nora och hennes mamma. Jag, mamma och Alice mötte dom andra vid Djurgårdsbron där de nyss hade ätit glass. Sen gick vi vidare till Skansen. Och under hela den här dagen har jag hunnit med att kolla på en massa djur, ätit pannkakor, ridit häst och vagn, sett på när Alice och Nora åkt karusell och sen har jag väl gjort mer saker men det kommer jag inte ihåg just nu. Vi hade faktiskt ganska kul idag, för det var ett tag sen jag träffade Nora och eftersom hon är så liten (snart 3år) så blir det ännu roligare.

Vi var på Skansen hela dagen, från klockan 11 till ungefär 4. I 5 timmar alltså. Jag fick faktiskt gå upp extra tidigt idag bara för att vi skulle till Skansen! Men som sagt, vi hade kul.

Ikväll ska jag inte göra nååånting. Inte imorgon heller troligtvis. Kanske läsa lite, sola, ja nått i den stilen i alla fall.

Skriver kanske lite mer ikväll.

/ J.

En liten bild på Bill för att han är så söt. <3


<3<3<3

 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Myspys.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det går kanske nån bra film. Pappa sa att det gick nån på tv4 Film, Nattvakten eller nått. Det var tydligen nån skräckis och eftersom jag älskar skräckfilmer så kanske jag ska se den. Den börjar klockan 9.

Och jag har nu slutat helt med att äta godis, ibörjan var det jättesvårt för jag och Emma åt en heldel på Gotland så det känns konstigt med en så stor förändring. Det enda jag får äta är glass och choklad. Och Coca-cola för det klarar jag mig verkligen inte utan!
Jag måste börja träna mer också, gå ner i vikt. Inte för att jag är tjock eller så, utan för att jag vill få bätre kondition. Dansen har ju sommaruppehåll nu så jag ska börja cykla massor för det är både kul, härligt och bra. Sen ska jag jogga, ja eller försöka i alla fall. Och så ska jag ju bada såklart! :D

Aja, nog för ikväll. Imorn ska jagnog också bara ta det lugnt. Läsa, sola och äta jordgubbar.
På kvällen ska jag till min mormor och äta middag. Myspys.

/ J.


Kommer du ihåg?

Jag satt vid datorn och kollade igenom massa gamla bilder och hittade några väldigt gamla och riktigt fula. Bland annat några på mig och min lillasyster. Jag tänker inte lägga upp dom, bara så att ni vet. Dom ser förjävliga ut asså. Men därimot kan jag lägga upp några bilder som jag och Charlotte tog för ett bra tag sen. Tyvärr så är dom bilderna bara på mig, det är inte en enda som är på Charlotte, jag är ledsen. Och notera en sak: på en av bilderna så ser jag lite emo ut, men det var a long time ago. ;)
                
                                              
Jag hittade också några från sommaren 06 och 07, dom är katastrofalt fula så dom tänker jag verkligen inte lägga upp! Herregud hur man såg ut. Några var dock lite fina, men det var kanske 3 eller 4 av typ 100.

Sen hittade jag en maaaassa bilder på mina älsklingar TH, jag lägger bara ut några för det är hur många som helst. Dom är bara för söta asså. Det var ungefär 1 år sen och en månad sen exakt som jag började lyssna på dom. Det var den 17:e juli 2007 som min kompis skickade låten Monsoon till mig, och några dagar senare var jag förälskad. Tack Emma. <3

        
         

Ni måste titta på den här.

Okej, asså titta på den här. Den är underbar. Det är en video från en av Tokio Hotels bästa konserter (enligt mig). Låten heter Veressene Kinder, vilket betyder typ Bortglömda Barn. Den är fett bra så kolla på den. Ni måste se hela! För det bästa är i slutet men ni kan inte missa början och mitten:

hahaha..

Jag har så himla tråkigt så jag har gjort en lista över de fyra snyggaste killarna i världen:


 

1. Bill Kaulitz.
2. Tom Kaulitz.
3. Gustav Schäfer.
4. Georg Listing.


 

Inte så oväntad lista kanske, men den är såå sann. :)


An Deiner Seite.

No one knows how you feel
No one there you'd like to see
The day was dark and full of pain
You write 'Help' with your own blood
'Cause hope is all you've got
You open up your eyes
But nothing has changed


I don't want to cause you trouble
Don't want to stay too long
I just came here to say to you


Turn around, I am here
If you want, it's me you'll see
Doesn't count far or near
I can hold you when you reach for me


Your life is meaningless
Your diary full of trash
It's so hard to get along with empty hands
You're looking for the rainbow
But it died not long ago
It tried to shine just for you
Until the end

I don't want to cause you trouble
Don't want to stay too long

I just came here to say to you

I am by your side
Just for a little while


Turn around, I am here
If you want, it's me you'll see
Doesn't count far or near
I can hold you when you reach for me


If the world makes you confused
And your senses you seem to lose
If the storm doesn't wanna diffuse
And you just don't know what to do
Look around, I am here

Doesn't count far or near

I am by your side
Just for a little while


Turn around
Turn around, I am here
Turn around
Doesn't count far or near
Turn around
If you want, it's me you'll see
Turn around
I can hold you when you reach for me

Turn around, I am here
Doesn't count far or near


I am by your side
Just for a little while
We'll make it if we try


<3

 
Var tvungen att lägga upp en übersöt bild på Tokio Hotel.

Nyvaken.

Jag vaknade nyss! Shit, jag brukar inte  sova så här länge, men det gjorde jag tydligen idag. Haha, jag och Emma sov fan också typ till 3 när vi var på Gotland. Jag kommer få seriösa problem när skolan börjar, jag kommer inte orka gå upp klockan 7 varje morgon då. Skit samma, det är långt kvar och mycket roligt som ska göras innan. Bland annat så ska jag kanske tåka utomlands i typ två veckor! Det ska bli kul eftersom det var över två år sedan jag var utomlands sist. Sen ska jag hjälpa Emma att inreda hennes rum, eftersom hon flyttar till sthlm i början på september! Vi kommer gå i samma skola men inte i samma klass, hon går i alfa och jag i gamma. Det gör inte så mycket för vi kommer bo två hus ifrån varandra så vi lär nog ses ganska ofta.

Idag, kommer jag inte göra nått alls faktiskt, kanske läser lite ur min superroliga bok -_- . Not, men jag ska i alla fall äta lite lunch nu. Skriver lite mer senare.

/ J.

The first.

Det första inlägget i den nya bloggen, min gamla tog jag bort eftersom den hade ett så fult namn. Jag kanske inte kommer skriva så mycket de första veckorna nu eftersom det är sommar och jag har mycket att stå i nu. Idag kom jag hem från Gotland. Har varit där med Emma i 2 veckor. Vi hade fett med kul, haha egentligen gjorde vi inte så mycket utan vi satt mest framför tv:n och kollade på Vänner. Jag tror att vi såg 4 eller 5 boxar faktiskt och på varje box är det 24 avsnitt. Tänk hur många timmar vi har suttit framför tvn asså!
Fast vi har ju gjort lite andra grejer också, vart på stan och ätit glass till exempel. Och ätit ute på kvällarna.
Hur som helst så har vi haft kul, men det känns underbart bra att vara hemma igen. Fast jag saknar Anna så sjukt mycket! Känns som om det var evigheter sen vi sågs sist. Hon är nere i Båstad och jag vill fan också vara där. Hon ska ringa ikväll förresten så då får vi se hur det blir. Aja, vet inte riktigt vad jag mer ska säga..

Jo, jag älskar Tokio Hotel. Det kan vara ganska bra att veta eftersom jag troligtvis kommer skriva en del om dom. 


Jag skriver nog några rader imorn, men ha det bra så länge. 

/ J.



RSS 2.0