ready, set go.

Har inte skrivit på länge nu, men det har varit mycket med skolan och dansen började för ett tag sen så jag har helt enkelt inte hunnit. Men nu ska jag försöka skriva lite oftare.
Imorn är det en superrolig dag, för jag, charlie och anna ska fira våra lieblings på 19års dagen! Egentligen fyller dom år på måndag men då är det skola och då kan man ju inte fira på samma sätt. Så imorn blir det fullt ös, fast på förrmidagen har jag dans så det får troligtvis bli senare på eftermiddagen i så fall. Vi hade tänk att vi kanske skulle sova hos charlie och typ kolla på Tokio Hotel live in Zimmer 483, ha alla våra TH kläder på oss, (lite nördigt, jag vet, men shit, vem bryr sig?) baka en TH tårta och lyssna på Tokio Hotel hela kvällen! Fett nice asså.

Jag är fortfarande sjuk, och jag hoppas verkligen att det går över snart för jag vill ju inte vara sjuk på EM! I för sig är det över en månad kvar så det tror jag inte, men man vet ju aldrig. På lördag är det dansträning och då sak jag träffa jennifer som jag typ inte har sett på väldigt länge, så det ska bli superroligt. Vi ska tränna as hell till Täby tävlingen eftersom det är den enda tävlingen för oss den här terminen. Det är en ganska liten tävling så jag hoppas vi får en prick, för då går vi upp en klass, till guld faktiskt.
Jag och steffi därimot har hyfsat många tävlingar den här terminen, först Täby, sen Eskilstuna sen EM i Danmark och sen är det typ fem till, så vi har fullt upp, och om vi har tur kanske vi kommer upp Superstar innan terminen är slut! Fast det var nån som sa att dom skulle ta bort ss, så då är star den högsta klassen, och dit lär vi ju hinna gå upp i alla fall, det behöver alltså gå bra för oss på tre tävlingar så är vi i högsta klassen! :D
Aja, nog om dans nu, nu har jag som vanligt inte så roligt. Idag slutade vi extra tidigt för att våran bildlärare var lite störd. Så jag har suttit vi datorn ända sen jag kom hem, snacka om inget liv. -.- Men faktiskt så har jag inte så mycket roligare för mig nu, ingen dans, inga kompisar hemma så, då är det ju bara datorn som är rolig ju. Så nu håller jag på att kolla på några nya Tokio Hotel bilder, men hittar inte så många. Haha, kollade på den nya TH episoden och den var riktigt roligt, se den om ni inte har sett den. Bill ska shoppa på nått supermarket, typ som Coop forum fast i USA. 
Nu ska jag städa på mitt rum för det ser förjävligt ut, kläder och smink överallt, obäddad säng och nerdragna gardiner. Skriver kanske senare, ska äta och så först och kanske kolla om det är nått sevärt på tvn. Aja, hej så länge. Tschüs.

/ J.
 

hej.

hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej.
jag har tråkigt. väldigt tråkigt.
kom just hem, har varit med charlie, annie, calle och adam. vi kollade på deras fotbollsmatch. :)
det var superroligt! :P

Nu har jag som sagt tråkigt, och just därför lägger jag ut den här übersöta bilden på mig och anna.


Barnhemmet

Nu ska jag, annie och charlie på bio, Barnhemmet ska vi se! Fett scary, men det ska nog gå bra. Har hört att den ska vara riktigt bra så jag hoppas att den verkligen är det också. Berättar när jag kommer tillbaka.

Har inte skrivit på länge känns det som, men skolan började ju nu i veckan så jag har inte haft tid. Men nu blir det ändring på det!

Dansen börjar ju snart igen också och jag längtar as hell asså. Kul ska det bli, även fast jag inte dansar disco längre :(
Den här terminen blir det bara street och sen får  vi se vad som händer.

Aja, ska äta lite mat nu, smarrigt. Som jag sa, skirver nog sen när jag kommer hem.


 


liebe.


underbara människa. <3

Hej din gay.

Idag var vi typ vid Rosendahl och spelade brännboll. Kul kul. "/
Lidingö igår var mycket roligare.
Ja, så här kul var det. :P


Snyggt värre.

Jaa, skolan började igår och idag var vi på Lidingö och hade picknick. Kul som fan, verkligen. -.-
Nu ska jag och Charlotte på Gröna Lund och ha jäääättekul, kanske ses där

.


FAN!

Sämsta dagen i mitt liv.
Tänker fan inte skriva nått!


Fun.

Har inte skrivit så mycket på ett tag, så jag pasar på nu. Igår blev det grönan med Charlie, vi var där hela dagen och hade jätte kul. :)
Nu ska vi på stan och ikväll är det the voice, då ska jag träffa Maja och hennes kompis Frida, och Anna kommer vara där också. Det kommer bli super roligt!
Aja, nu ska jag dra. Kanske skriver lite senare. Och ja, ich weiss, jag säger så hela tiden, men jag skriver faktiskt när jag kommer hem sen.

/ J.

Wejki.

Heeeeej alla glada! :)
Vaknade för ett tag sen, kunde inte sova i natt. För det var nån jävel som ringde hela tiden. Det var i för sig flera men det var bara en som snackade, dom ringde vid typ 12 så jag sov inte direkt, jag låg och kolla på film. Men fuck vad störande det var, dom visste vart jag bodde och att jag kännde Emma Larsson! I för sig tror jag att jag vet vilka det var, men så jävla töntigt asså. Dom var ju inte direkt så smarta för dom ringde med dolt nummer och sen så ger dom mig deras riktiga nummer, så när ja gsen ringer upp det så säger dom: faan, det är hon! Haha, det var lite kul tycker jag :)
Ska nog dra in till stan idag, kolla lite i affärer och så. Eftersom ingen är hemma så är jag lite mobbad som går själv, men det gör inte så mycket faktiskt. Ska nog kolla på hårförlängning, fast jag har konstaterat att jag faktiskt har gaanska långt hår, inte världens längsta då, men hyfsat långt om jag plattar det. men jag ska i alla fall gör det, för ja har alltid drömt om att ha låångt hår. Jag hade långt hår på dagis, men asså då brydde man sig inte så mycket om hur man såg ut, eller?
Så, jag ska nog börja göra mig i ordning nu.


/ J.


Depp.

Jag har tråkigt. Sommarlovet är snart slut, jag har inget att göra den sista veckan och ingen av mina kompisar är typ hemma. Alla är borta. Anna och Emma kommer på söndag och Charlie kommer om några dagar, då kanske vi ska gå på grönan, men jag vet inte..
Nu ska jag ringa Emma, sen ska jag kolla på film, sen ska jag kanske gå ut på ballkongen och dricka te och sen ska jag kanske sova. Är faktiskt ganska trött så jag ska nog ringa upp henne nu.

So sad.

Såg The Dark Knight idag, eller ikväll. Jag kom just hem från bion. Och herregud va bra den var. Det bästa med hela filmen var jokern, så jävla klockren han är, eller var kanske man ska säga. Det är så sorgligt att titta på filmen när man vet att han inte finns mer. :(
Men om ni inte har sett den, så rekomenderar jag er att se den, för den är riktigt bra.
För övrigt så har jag som vanligt inte så mycket att göra. Som jag sa, så kom jag precis hem och sitter nu och häckar framför datan. -_-
Ska strax duscha, sen ska jag kolla lite på Tokio Hotels live dvd, Zimmer 483! Sehr gut.

/ J.


Farmor!

Idag ska jag vara med min farmor, eller ja, asså jag och Alice ska vara hos henne medans mamma och pappa är och spelar golf. jag tror att vi ska äta midag hos henne också faktiskt, så det ska bli fett kul för jag har inte sett henne på väldigt länge känns det som.
För övrigt så vaknade jag precis och åt alldeles nyss frukost. Har inte så mycket att skriva om, så det får väl blir som vanligt, att jag skriver när jag kommer hem från farmor.

/ J.




without you I wouldn't survive. <3

let me know when you lonley baby,

Nu är det så att jag inte har nått att göra. Är för trött för att ens orka resa mig upp. Nej, men helt ärligt så har jag extremt mycket träningsvärk. Så jag ska tillbringa den här kvällen åt att stretcha. Kul.
Jag satt och tänkte på att skolan faktiskt börjar om en vecka! Shit, vad tiden går fort. OCh när jag går till skolan första daden så kommer jag inte att gå själv, utan med EMMA! :) Kul för mig, men jag tror inte att hon tycker det känns så bra. Det är ju iför sig förståligt, jag vet hur det är. Jag flyttade från Gotland för ett par år sen och lämnade alla mina kompisar. Men idag känner jag att jag absolut inte vill flytta tillbaka, jag trivs bra här, trots en del störda idioter (ni vet vilka ni är)!
Men ärligt talat så ska det bli ganska kul att börja igen.
Nu ska jag äta lite tacos, skriver sen.

Puss / J.



" when i lose my self i'll think of you"

Disco time is over.

Kom hem från annie nu. Haha, vi var typ vakna hela natten igår. Vi såg två filmer, Cloverfield och Rec, Rec har jag sett innan och den är som sagt fett bra, och Cloverfield var också bra men inte lika bra som den andra. Så, om ni inte har sett nån av dom, se dom! Det är fett värt.
Nu sitter jag och kollar roliga TH-klipp på youtube och den här är en av mina favoriter, kolla på hela för den är rolig som fan! Jag sitter typ och skrattar för mig själv. :P


hahahha


hahaha, dansade till den här låten, fast det är två låtar i en i den här videon, så ni får spola till typ mitten för att komma till den andra sången. DEN ÄR RIKTIGT JÄVLA BRA ASSÅ! Alvaro stod för koreografin, såklart! :D

Live or die, make your choise.

Idag har jag, som jag sa innan, varit med mina älskade vänner. Det var riktigt kul att se dom eftersom jag inte har träffat dom på ett bra tag. Eller jo Anna var jag med för några dagar sen men Charlie och Alida har jag inte sett på väldigt länge. Vi hade inget liv, för vi satt inne vid mitt matbord och åt pasta. ;)

Aja, nu ska jag och Anna se på skräckisar, Rec och Cloverfield. Har iför sig redan sett Rec men den var så fucking bra så att det är fett med värt att se den igen.

Puss på Bill.

/ J.



Ingen rubrik.

Nu är mina vänner här, Anna, Charlotte och Alida och Emma fast hon har varit här ett tag nu..
Orkar inte skriva mer nu, för nu ska vi ha jätte roligt, skriver senare! :)



Släck lyset..

Danslägret slutade idag och uppvisningen gick faktiskt rätt så bra. Fast; det bästa med hela denna vecka var när Benke och Daniel (från So you think you can dance) dansade jazz och när Alvaro dansade en av våra koregrafier. Wow, shit va bra asså. Man fick rysningar.
Det ända som var dåligt var att jag tappade bort mig lite i slutet av Jennies dans, men det märktes inte så mycket tror jag (a). Som sagt, fett rolig kväll och jag hoppas att jag kan gå på Bouncelägret nästa år också för det var verkligen superduper roligt! :)
Aja, nu ska jag strax sova, är gansak trött efter den här veckan så det ska bli riktigt skönt att få sova ut lite.

/ J.



Bounce från vänster: Fille, Benke, Alvaro<3, Jennie, Joe och Ambra.
Fast på den här bilden saknas David, och jag hittade ingen bra bild på honom, tyvärr. :(

nce.

Sista dagen på danslägret idag. Känns både roligt och tråkigt. Har så extremt mycket träningsvärk, men det börjar gå över nu. Så jag kom hem för en timme sen kanske, då var det Alvaro jag hade och han är så himla nice asså. Det är nog den roligaste dansen tror jag.
Ikväll har jag Fille och sen är det uppvisning på värsta stora scenen men det kommer gå jättebra. :)

Ska typ dra nu, skriver kanske senare.

/ J.

Fuck my life -_- .

Jag var hos tandläkaren idag och trodde och hoppades att jag äntligen skulle få ta bort min tandställningen. Men nej, så blev det inte. Helvetes tandläkaren sa att jag skulle komma nångång i mitten av oktober och kolla igen! Asså, vad vill han? Jag har haft den i snart 2 år. Nu får det vara nog!
Aja, en sak är säker: jag kommer i alla fall att få fina tänder, som jag i för sig redan har men nej, det tycker inte min tangläkare, Johan heter han förresten. Han tycker att jag har liite överbett fortfarande och det måste absolut fixas till. -_-
Men & andra sidan, så gör det inte så jäätte mycket, för jag vill verkligen få extremt raka och fina tänder, så om jag har klarat nästan 2 år så borde jag nog klara 2 månader till tror jag! ;)

Kom precis hem från dansträningen förresten, och det var jättejobbigt. Men som sagt otroligt kul :)
Nu ska jag duscha och sen ska jag äta lite och sen får vi se vad som händer.
Have a nice life.

/ J.

Som vanligt så lägger jag ut en söt bild på min älsklings Bill, här sötare än nånsin. Puss på honom. <3


Haha , kul :)

Haha, hittade en kul sak , läs det här:

Alla sorters människor skriker efter er, alla vill ta på er.
Vad skulle ni göra om ni fick vara osynliga i en halvtimme?
Bill: Bra fråga.. Jag skulle nog defintivt fälla folk och så, på gatan och jag skulle..
Tom: Jag skulle..
Georg: Jag skulle gå till Jessica Alba!
Tom: Yeah! Jag skulle göra saker ni måste "beep":a på och eftersom vi är Live så tänker jag inte berätta det.

Hur går det med det nya albumet då?
Bill: Just nu, är vi i studion som fan. Tom och jag skriver låtar konstant. Vi är alla i studion, alltid mellan festivaler och vi är definitivt där mycket. Vi stänger in oss själva och skriver nytt material, och bara spelar tillsammans. Det leder oftast till nya saker.. Yeah, vi är väldigt kreativa just nu, men vi kan inte säga ännu när den kommer ut. Vi jobbar på den och..
Tom: ..det kommer bli förbluffande! Det kommer göra er chockerade!
Bill: Absolut. Med all säkerhet, speciellt första raden, har du många tjejer som du sjunger till
och som du tittar på noga under hela konserten.
Tom: Det är finns säkert tricks att få uppmärksamhet, eller hur? Och även idag när vi pratade om det här..
(Georg skrattar), det har inte hänt på en lång tid nu men när en tjej tar av sig topless..
Georg: Faktiskt så..
Tom: Det har inte hänt på ett tag och jag vet inte vad som hände, men..
Det kanske händer igen, vem vet.

Vem av er skämtar mest?
Tom: Tja, man skrattar mest år Georg, men det gör man ofrivilligt.

Varför?
Tom: Georg är klumpig
Georg: Jag brukar tappa tegel (?) Men en duva har åtminstone inte skitit på min hatt. Det hände Tom på en fotoshoot.
Tom: Vi skrattar mest när någon gör sig pinsam framför oss - som är Georg för det mesta.
Bill: Jag skrattar ihjäl mig när jag tittar på roliga hemmavideos på TV.

Är ni någonsin på dåligt humör?
Tom: Såklart. Och man kan lätt se när.
Georg: Jag är alltid på dåligt humör på morgonen.
Bill & Tom: Jag med!
Georg: Vi går in i turneébussen och säger inte ett ord. Kanke "Hej" eller "God morgon" men inget mer.
Georg: Jag är också väldigt stressad på morgonen. När jag ska packa min väska och det inte går att stänga flippar jag ut.
Tom: Det får mig att flippa ur också.

Vem av er är svårast att få ur sängen?
Georg: Jag.
Bill: Georg försover sig alltid. Antingen så är det batteriet på mobilen som har dött eller så ringer den bara inte. Det är alltid nånting.

Gustav, du stiger upp tidigt, eller hur?
Gustav: Ja.
Tom: Om vi måste gå upp 8 är Gustav uppe redan vid 6.
Bill: Jag skulle inte alls kunna göra det. Jag skulle kunna sova för evigt. Om ingen skulle väcka mid skulle jag nog kunna sova hela livet.
Tom: Häromdan var det ett brandlarm på hotellet och jag bara vände lite på mig i sängen och fortsatte sova. Det störde mig inte alls.
Bill: Det var ett sådant oväsen. Jag kollade bara om det var någon rök i mitt rum.
Tom: Jag var rädd at någon sorts vattenspridare skulle gå igång. Om jag hade vaknat upp av en dusch hade jag flippat ut.
Georg: Jag hatar kalla duschar på morgonen.
Tom: Nej, jag måste alltid duscha kallt på morgonen annars vaknar jag inte.
Georg: Jag hatar när jag måste lämna min varma och sköna säng.

Har ni några andra dusch ritualer?
Gustav: Jag hatar när jag tar en varm dusch och sedan är badrummet kallt för att någon lämnat dörren öppen.
Georg: Vem lämnar din dörr öppen? Är du inte ensam på ditt hotellrum?
Gustav: Me när vi är i studion delar vi badrum. Jag slår alltid på värmen och sedan lämnar någon av ni idioter dörren öppen.
Bill: Vi har bara ett badrum i studion. Gustav är alltid den första att gå in, ingen diskuterar det. Vi andra tittar på TV tills han är klar.

Vem bestämmer vem som är det sista in i badrummet, den som också får sova längst?
Bill: Det som ropar först får gå in sist. Det är som ett spel för oss. Vi skriker alla riktigt högt: "Jag är sist!" och den långsammaste förlorar.
Georg: Vissa irriterar sig på detta.
Bill: Vi gör det också på fotoshootar och TV-shower. Vi säger allihop: "Jag kommer inte att göra det här, jag kommer inte att göra det här" och folk tror att vi inte är på humör för att göra någonting. Men det är inte så. Det är bara ett spel. Ingen får bryta det spelet. Och ingen gör det heller.

Vad skulle hända om någon av er gjorde det?
Tom: Vi vill inte ens tänka på det.

Skulle det personen genast bli kickad ur bandet?
Georg: Nja, jag skulle inte gå så långt.
Tom: Det är faktiskt en bra idé.

Är det någon av er som är särskilt stökig?
Bill & Tom: Georg!
Georg: Stökig? Tja...
Bill: Georgs rum är alltid så stökigt. Han slänger ut allting ur väskorna. Jag packar bara upp det mest nödvändiga. Men i Georgs rum ser det alltid ut som att en bomb just slagit ner.
Georg: Men när ni killar har varit i mitt rum ser det ut som skit. De äter alltid i mitt rum och lämnar sedan allting.

Och de andras rum är alltid välstädade?
Georg: Glöm det!
Bill: Mitt rum hemma är alltid städat. Jag hatar ha saker som ligger runtomkring.
Tom: Mitt rum är inte alltid städat med jag vet var jag kan hitta allting. Och ingen annan är tillåten att städa mitt rum.
Georg: För att prata om stökig igen - Jag vil inte tala om hur ditt badrum ser ut, Bill! Handukarna ligger hursomhelst.
Bill: Det är sant. Men vara på hotellet.
Georg: Den enda saken som bill inte packar upp i badrummet är hans tandborste.

Vem av er har coolast stil?
Alla: Jag!
Tom: Det är jag - helt klart.
Bill: De andra försöker gömma det, men det är uppenbarligen jag.
Tom: Men jag tror alla gillar det dem har på sig mest.

Finns det stunder då ni inte gillar hur ni ser ut?
Bill: Ibland ser jag ut som en idiot i tidningar.
Gustav: Yeah, ibland är mina bilder från en riktigt dålig vinkel.

Vem är bråkar mest?
Tom: Vi gillar att strata disskutioner allihop.
Bill: På klassresor började jag ofta bråka men folk som hade rummet bredvid, för de spelade för hög musik. Jag är väldigt bra på att diskutera.
Georg: Oh ja, han vinner alltid.
Bill: Tills den andra inte längre vet vad han ska svara.

Är det likadant i bandet?
Georg: Vi diskuterar varje dum grej. Jag och Tom hade just en disskution om varför det inte finns någon parmesanost i kafeterian.
Tom: Hur kan man äta pasta utan ost?
Bill: Men vi disskuterar också meningfulla saker.

Om meningen med livet?
Tom: Oh, no!
Bill: Men vi pratar om djupa saker.
Georg: När vi är på semester tillexempel.
Bill: Ja, på semester. När man bara ligger där. Jag kan aldrig hålla tyst. När någon börjar - även om jag är trött - så måste jag bara lägga mig i konversationen.


hej träningsvärk.

...ja, precis. Träningsvärk idag efter dagens och gårdagens danspass. Tufft som bara den men obeskrivligt kul :)

Har inte så mycket att säga idag, ska snart kolla på skräckis med Emma, vi kanske drar ner till 7 11 först och köper nått. Rec heter den och den har fått bra kritik så jag hoppas den är bra. Skriver kanske sen hur den var.



:( <3

Jippie!

Jaa, idag börjar dansägret, och jag ska alldeles strax cykla dit. Gud va kul det kommer bli. Och Emma kommer ju också vara där, fast i en annan grupp, men men..Hon ska i alla fall sova hos mig några nätter så kul kommer det bli! :)

Skriver senare och säger hur första passet var.

/ J.



Jag bjuder på en störd bild. ;)

Mm..



Bill och Tom Kaulitz är grymt snygga. Love it.

Barnvakt.

Idag ska jag vara barnvakt. Åt mammas och pappas kompisars barn. Dom är typ tio och sex år tror jag. Kul ska det bli i alla fall. Kommer vara där i drygt fem timmar så jag kommer nog tjäna lite money. Nicenice, det kan jag behöva. För jag och Anna ska troligtvis gå på stan på lördag. Och då måste man ju ha lite cash. Jag saknar henne grymt mycket faktiskt, eftersom jag inte har träffat henne på hur länge som helst. Över en månad närmare bestämt. Så det ska bli super kul att gå på stan med henne. :)
Och sen så börjar ju danslägret imorn så jag har ju verkligen nått att längta efter.
Och konstigt nog så börjar jag längta tills skolan börjar, har inte en blekaste varför. Lite eftersom Emma min kära syster och bästa vän ska börja i samma skola, men också för att jag saknar alla kompisar så enormt mycket också. Även dom jag inte brukar umgås så mycket med. Paulina till exempel, och Alida som har bytt skola nu -_- . Och Patricia och Frida och en annan Emma. Ja, jag saknar och längtar efter många helt enkelt.

Aja, nu ska jag börja göra mig iordning, skriver nog lite senare också.
Och ja, jag har inget liv ^^



/ J.

Nice.

Tjoho, nu ska jag på danslägret också! Det är faktiskt självaste Bounce som är danslärare. Jag var på samma läger för ett par år sen och det är riktigt värt så det ska bli super roligt. Fast sorgligt nog kommer jag inte gå i samma grupp som Emma, utan jag kommer gå i en annan. 10 lektioner, fem hip-hop och fem jazz. Nice nice nice. Det börjar på måndag den 4:e och slutar fredag den 8:e. Alltså fem dar. Kul ska det bli. Efter det händer som vanligt inget. Anna kommer nog hem nångång då så jag kommer nog vara lite med henne. ^^

En nice bild på Bill bara för att. <3



Design by FLIICK. <33


Äntligen hemma.

Efter en vecka ute på Värmdö är jag äntligen hemma. Visst var det mysigt, med mycket bad och sol, men jag tycker att det känns riktigt skönt att komma hem nu. Har äntligen blivit lite brun, inte mycket men tillräckligt för att kunna ana en bikinilinje.
Aja, har inte mycket att säga. Är hemma som sagt och framöver händer inte så mycket. Kanske ska på dansläger i början på veckan som kommer. Men inget är klart än.

/ J.

RSS 2.0