Söndag.

Hallo, nu är jag äntligen hemma från en hel helgs dansande. Det var som sagt uppvisning och det var i Hässelby. Jag tror att det var 10 föreställningar totalt, kanske nån mer eller nån mindre minns inte riktigt. Det var sjukt jobbigt men så himla roligt, tycker att det ska bli jättetråkigt att dansen slutar nu. Det ända posetiva med det är att jag ska till Thailand om 6 dagar! Längtar. Och på tisdag, DÅ SKA TANDSTÄLLNINGEN BORT! Gud va skönt det ska bli. Efter två hela år så ska den äntligen bort.
Men nu måste jag duscha, känner mig inte så najs måste jag säga. Och den blir det plugg. Pussar.

lördag.

Hemma från första dans dansande. Dagen har varit jobbig men superkul. Nu ska jag till mormor för jag ska sova där ikväll och imorn blir det mer dans, hela fyra föreställningar på rad imorn. Hej träningsvärk liskom. Jaja, nu måste jag kila, puss.


Mittwoch.

Gay på min blogg, jag fixar designen och det går typ inte. Får fixa resten imorn, sorry för att den ser störd ut.

förlåt!

Asså jag är verkligen jättesorry för att jag är så dålig på att uppdatera, jag ska bli bättre jag lovar!
Idag var jag på stan och fixade ett nytt pass, mitt var inte giltigt längre så jag fixade ett nytt supersnyggt. Emma var med mig så efter det gick vi och köpte bikinis och lite underkläder och så och sen gick vi till EH. Fett chill och bara ta det lugnt. Kom just hem från Emma och nu ska jag fixa mig och gå och sova, är verkligen jättetrött. Puss.

...in Zimmer 483.

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Ska verkligen försöka bli bättre. Jag lovar er!
Idag då, så var det kallt som fuck, och jag bestämde en liten träff med Anna och Oscar, för Calle och Adam kunde inte ses. Så först satt jag och Oscar på donken och det var faktiskt bara han som fetade sig och vi hade riktigt kul. Sen gick vi längs Karlavägen och träffade Anna, vi satte oss på 7- Eleven och tog varsin varm choklad, riktigt najs var det. Vi satt där i flera timmar och bara pratade. Men sen han tvungen att gå så vi följde honom till tunnelbanan och sen gick jag och Anna hem var för sig. Nu har jag precis ätit en tidig middag och jag ska snart hopa in i duschen och sen blir de filmdags. Tokio Hotels Zimmer 483 dvd. Den äger alla live dvds som nånsin har gjorts!
Puss på er mina lieblings.



Skönaste bilden från Scream.

new shoes.

Jahapp, just nu går jag runt i mina nya supersnygga skor. Hehe, köpte dom på nån nyöppnad affär på Kungsgatan. Det är ett par svarta ankelboots med ett spänne tvärsöver. Verkligen supersnygga är dom. Bild kommer inom kort. Och jag tror att Anna kommer köpa en par likadana imorn, hon la undan ett par och vi ska nog på stan imorn så hon lär köpa dom. Och idag är det bar atvå veckor kvar tills jag och Emma sitter på planet påväg till Thailand! Gud va tiden går fort och det är bra!
Nu tar jag det bara lugnt, äter lite popcorn, dricker cola och lyssnar på underbar musik. Skönt att bara ta det lugnt ibland va?
The White Stripes - 7 nation Army.


shopping.

Godmorgon!
Jag sov hos anna igår och vi har precis ätit frukost, ska ner på stan en sväng och köpa ett par skor. Skit snygga är dom. Lägger upp bilder senare. Tjo.

Onsdag.

Det är eftermiddag och jag kom precis hem från skolan, tagit lite fika och sitter nu vid datorn. SKolan idag då har varit seg, började kvart över 8 och slutade halv 4. Hatar att gå hem i mörkret, det känns så tråkigt och mörk och kallt liksom.
Nu ska jag tillägna eftermiddagen åt att plugga till franskaprovet som vi har imorn, det är inte så svårt så jag behöver inte så lång tid på mig. Sen ska jag gå över till Emma, för vi ska baka knäck och förhoppningsvis kolla på några avsnitt Vänner.

Bara för att vi dansar till den här härligt coola låten.


Michael Bublé - Feeling Good.

Tisdag.

Vaknade för inte så länge sen. Och det första jag gjorde var att sätta mig vid datorn och lyssna på lite musik. Och den första låten som kom upp i mitt huvud var No Doubt - Hey baby. Jag älskade verkligen Gwen när jag var yngre och det här var en favorit. men den bästa måste ändå ha varit:


What you waiting for?

sjukling.

Idag när jag vaknade mådde jag jättedåligt. Det kändes som om jag skulle spy och trött var jag också, så jag stannade hemma idag. Och bäst var det, för nu fick jag äntligen vila ut, känns som det var evigheter sen. Hittills har jag bara kollat på Vänner och chillat, snart ska jag hämta min franskaböcker som är i mitt skåp i skolan, har ju prov om 2 dagar så jag måste plugga.
Nu ska jag försöka sova lite till, godnatt.

Bill Kaulitz.

På engelskan ska vi skriva en uppsats om "A person you Admire" och jag har valt att skriva om Bill Kaulitz. eftersom jag redan kan så mycket om honom så kommer det att bli ganska lätt. Och det ska typ bli som en liten bok, eller ja, vi ska ha en framsida och min är superfin. Dt står Bill Kaulitz i en jättefin kursiv stil och under det så är det världens sötaste bild på honom. Och själva texten har jag precis börjat med men jag känner på mig att den kommer bli superbra.



Ska snart sticka till dansen, känns som om jag dansar varje kväll nu. Har ingen tid till att bara ta det lugnt och ingen tid till plugg heller känns det som. Men snart är det lov så då ska jag verkligen bara ta det lugnt.

Nu är det bara två veckor och fem dagar kvar tills jag och Emma åker till Thailand. Längtar. Så. Mycket.

Charlotte och Josefine.

"Äkta vänskap dör aldrig ut"




Från små tuffingar i tvåan...



...till bästa vänner i åttan.

Söndag.

Såg den nya Bond filmen igår och den var asbra. Eftersom den förra filmen slutade som den gjorde (tänker inte avslöja något för dom som inte har sett den) så var det här liksom en cool fortsättning.

Ska strax äta lite frukost, sen ska jag kolla på Vänner ända tills jag ska sticka till dansen klockan 7 typ. Hehe, lång och mysig dag helt enkelt.


poker face.

Just nu är den här låten den ända för mig. Poker face med Lady Gaga.


caught on camera.

Kom just hem från Anna, sov där tillsammans med Charlie. Ska äta thaimat med charlie senare också, fett nice. Och ikväll händer typ inget, bara ta det lugnt. Har förresten städat mitt rum jättefint. Satt upp typ en helväg med TH-bilder och över min säng är det typ ett litet kollage med fina små bilder. Supernice är det. Och jag kanske ska fixa ännu mer senare. Måla om, möblera om och kanske köpa lite nya grejer och såklart slänga grejer! Men det kommer bli efter thailandsresan.

Och, vet ni?! igår beställde jag THs nya dvd, Tokio Hotel tv Caught on Camera! Jippie, gud vad jag längtar!

charlottenyman.blogg.se

Japp, nu sitter jag hemma med girlsen och vi kanske ska på bio ikväll. hade tänkt se Saw 5 och sen ska vi typ sova hos Anna. skriver kort för vi ska typ äta lite nu och sen ska vi kanske kila över till Anna.

Detta inlägg är till Charlotte, för hon har en supercool blogg som ni borde läsa. Gå in på charlottenyman.blogg.se och läs. ;)




En vinnar bild på Bill Kaulitz. <3

västerås 08/11.

Hehe, några bilder från västeråstävlingen för en vecka sen. Ursäkta den fula dansbilden men det är svårt att vara snygg när man dansar. I alla fall för mig ;)



Och det blev alltså en tredjeplats i singel och en sjätteplats i par, har tyvärr ingen bild från paren.

THAIILAND!

Jag är så glad idag för om mindre än en måndad åker jag och Emma till: THAIILAND!!! :D
Asså gud va roligt! Det är jag, emma och hennes föräldrar som ska med, alltså inte mina. Kan inte fatta det än. Still a little bit overkligt för min del. Så den 6:e december åker vi och vi kommer hem den 28:e igen. Så ni får ha det så kul här i kalla härliga Sverige, medans jag och emma roar oss i varma thailand!



(bilden är från thailand -06)

im a freak, im a liar, im a flirt.

Håller på att somna, är så himla trött, skulle kunna sova i flera dagar känns det som. Men det går inte, för jag har två MVG prov imorn, och jag måste få mvg på båda, eller i alla fall på ett av dom. Och då kan man ju inte sova, då måste man plugga. Och det är precis vad jag ska göra nu. Trött som bara den är jag, men jag måste ju.

när inget längre går är jag en ängel för dig.

Kom hem från skolan precis och vet ni vad jag har kommit på? Det är ju kolsvart ute nu ju! Det är ju läskigt fan, eller hur?

Aja, nu är jag hemma i alla fall och jag ska till dansen (som vanligt) snart och jag är trött som bara den. Vårat schema är stört för vi börjar typ 8 varje dag och slutar 4, snacka om dåligt schema. Och på måndagar och onsdagar har vi dessutom en 3 timmar lång håltimme och man kan ju tycka att det är nice, men om vi inte skulle haft den skulle vi fått sluta typ vid 2.

Nu ska jag äta lite, sen måste jag åka. Pussar.



Och TH vann ju i en kategori i EMA, Headliner! Fyrahundraåttiotretusenmiljarder pussar på dom!


home sweet home.

Japp, då var man hemma efter en tävling i Västerås. Och det gick fett bra för mig! I singel kom jag 3:a och nu har jag bara en prick kvar, sen är jag uppe i guld! :) Och i par kom vi till semifinal och vi kom på en 6.e plats och det blev prick där också! Så nu är det två prickar som gäller innan vi kommer upp i den högsta klassen!
Nu är jag dödstrött och har träningsvärk som bara den! Fast jag måste pka på dansen, det är typ den sista för terminen.

Och bilder kommer senare, för do måste in på datorn först och jag pallar inte fixa det nu.

en kortis.

Nu ska jag iväg och handla mat till morrondagens tävling. ^^ Kortis inlägg det blev.



Puss.


.

Haha, bilderna är från igår utanför idrottssalarna.



Det ser ut som jag petar i näsan på den andra bilden, men det gör jag inte!


trötting där.

Guten Morgen!
Är trött som bara den, var tvungen att gå upp extra tidigt bara för att våran städerska kommer och hon har inte ens kommit än. Mamma sa att hon skulle komma vid åtta, men är hon är än? NEJ! Fuck då, jag som hade sovmorgon och allt idag men det blev det inte!

Men jag måste typ gå nu, har gympa första lektionen så jag måste hinna byta om och så innan. Bye.

VÄRDFAMILJ!

Ikväll så ska hela min älskade familj hem till Emmas place för vi ska snacka om en eventuell språkresa i sommar! Fett nice om vi får åka, i så fall skulle vi vilja åka till Malta. Haha, dom där bullarna ni vet, dom var tänkta till dagens snack och vi ska typ ha värsta föredraget (jag och Emma alltså) med massa fakta om stället och om priser och allt. Hoppas verkligen att vi får åka för det skulle vara så himla roligt, sol och bad och allt sånt där härligt!
Jaja, nu ska jag göra läxor som vanligt och sen ska jag dra till Emma. Tjoheejj.


Vad tycks om den nya designen förresten? Snygg va? Me like pink så den fick bli rosa.

bullbak!



Haha, jag och Emma bakade bullar igår, och här är resultatet. Dom översta blev väl inte så bra, men dom andra visar att vi faktiskt kan om vi vill. ^^

.

Oj, jag har inte srkrivit på länge känns det som. Hm..? Kanske för att jag inte har varit hemma nått typ, jag har varit borta typ hela veckan så det har blivit korta tråkiga inlägg. Men nu är lovet snart slut så nu blir det mer.

Nu ska jag till morfar Arne och vi ska hämta mormor vid Arlanda för hon har varit och hälsat på min kusin.
Hörs senare, puss.



Och glöm inte att rösta på Tokio Hotel så att dom vinner båda best act Ever och Headliner!
http://ema.mtv.se/vote/

RSS 2.0