im at annas place

Guten Tag!
Ikväll ska jag tillbringa kvällen och natten hos anna. Vi ska kolla på skräckfilmer och äta massvis med godis. Jag tror till och med att Saw 1 & 2 går på nån kanal idag och The Ring också för den delen. Så det blir en myskväll ikväll. Fast vi  kommer nog inte var uppe så sent, för både jag och anna är typ sjuka och jag vill inte var sjuk nästa helg för då är det terminens sista danstävling. Och då måste det gå bra. för då kanske jag och steffi kommer upp i högsta klassen! :D

Imorn ska jag till min farfars minneslund och tända ett ljus för honom. Det är ju Allahelgonens dag. Gud vad jag saknar min farfar. Det känns så tomt hemma hos farmor. :(
Och på kvällen kommer det gäster. Mammas och pappas kompisar från täby.

Aja , nu ska jag packa mina saker och gå. Ses.


sick and tired.

Hej!
Vaknade nyss och jag tror att jag håller på att bli sjuk, tråkligt nog.
Idag då, så har jag inga planer, kanske vara med anna om hon svarar nångång! Eller vara med emma och hennes kompis emelie. Men jag vet inte, jag får se hur det blir.

Som ni kanske märker så är inte designen så fin, men bilden jag skulle ha funkade inte så jag måste göra en ny och det kanske tar lite tid, så tills dess der min blogg ut så här. "/

Det var den här bilden jag hade tänk ha, fin va?


designen.

Håller på att göra om designen som ni kanske märker så det ser lite konstigt ut nu. Men jag är snart klar, ska bara fixa en riktigt nice bild först ;)


josefina, anna, emma & ewe.

Guten Abend!
Idag har det bara varit en slappardag. Anna sov ju hos mig igår så klockan tio gick vi upp och anna skulle iväg på nån brunch nånstans, så jag var hemma och kollade på vänner. Och ikväll ska vi sova hos emma och typ kolla på vänner eller nått. Får se vad vi hittar på, men det blir troligtvis film.
Ska äta strax och sen ska jag och anna gå och köpa godis och sen ska vi gå till emma. Auf Wiedersehen.

Åh, jag älskar dom här bilderna, är dom inte snygga?

                    


Tokio Hotel.


-

Guten morgen!
Har nyss ätit frukost, vaknade väldigt tidigt dag, typ vid 7 så jag satte på en film.
Idag händer det grejer, först ska anna och charlie följa med mig och kolla på när min kusin adam splear vattenpolo i eriksdahlshallen, sen ska vi typ gå runt på stan och äta lunch och kasnke shoppa lite. Sen ikväll så kanske dom ska sova hos mig, men vi får se hur det blir, nu ska jag i alla fall fixa mig lite för jag ska typ gå om en timme, så vi hörs senare. Auf Wiedersehen.


party like a rockstar.

Nu ska jag gå ut med Anna & Charlotte. See you. puss.


now or never.

Jepp, filmen som jag såg igår var jääääättebra! Haha, fick typ gåshud hela tiden. Men ärligt talat så var den väldigt bra, se den om ni inte har sett den!

Och hörrni, jag bara älskar bills hår på den här bilden. Är han inte snygg?!


High School Musical 3.

Wohoo!
Idag ska jag äntligen se den, den tredje och sista filmen. High. School. Musical. 3. ¨Har gått och längtat hela dagen ^^. Vilken tönt jag är. "/
Men nu ska jag gå och möta anna som såklart också ska med . Hörs senare. puuuuuuuuuuuussar :)

bitte spring nicht.

Yeyyee! No-provet gick bra, jag som hade trott att det skulle gå skitdåligt. Men det gick faktiskt riktigt riktigt bra och jag blir förvånad om jag inte får VG. Hah, har ganska hög målsättning som ni kanske märker.
Nu är jag hemma och ska strax börja plugga lite till tyskan som vi har imorn, men det är lätt så det kommer gå fort. Sen ska jag fan sova för jag är trött som bara den och jag tror att jag kanske håller på att bli sjuk. "/ Inte bra med tanke på att jag kanske ska åka till Båstad med Anna nästa vecka. Fast vi får se hur det blir med det eftersom Anna aldrig pratar med sina föräldrar om det. ^^

Och hörrni, jag bara älskar den här låten, i för sig är det instrumental eller vad man nu säger men den är si himla vacker. Lyssna på hela men vid 1:30 till 1:36 är det så himla fint!!




segt segt segt.

Seg dag idag. Allt är trist. Vädret, skolan ja, allt. Skulle egentligen stuckit till dansen nu men jag orkar inte och jag måste verkligen plugga till no-provet imorn. Så nu ska jag bara äta lite sen ska jag slå mig ner med den typ 500 sidor långa no-boken och läsa typ 100 sidor tills imorn. Japp, jag ska ha det så bra. ^^


Tokio Hotel vinner igen!

Hah! Tokio Hotel vann i alla kategorier dom var nominerade till i MTV Music Award i Mexico igår (dom var nominerade i 4 kategorier) och dom gjorde även ett live-framträdande! Med andra ord; dom ÄGDE galan! Och Kate Perry som var typ "programledare" ramlade i dirketsändning! Hah, som som tidigare har dissat TH fick igen. I för sig var det ju inte THs fel att hon ramlade utan det var ju hon som var så jävla klumpig som halkade på en tårta som hon kastat sig på. (?) A, är man dum i huvet så är man. Haha, kul att killarna vann i alla fall, dom vinner typ hela tiden nu för tiden och det är dom verkligen värda.


Här ramlar Kate Perry. Pinsamt.




Och här är en vinnar bild på Tokio Hotel och bilden, den talar för sig själv va.



pluuuuuuuugg.

Alls gut?
Jag. Måste. Plugga. Idag. För. Det. Är. No-prov. På. Tisdag.
Japp, det måste jag verkligen. I för sig är det ganska lätt men jag måste få i alla fall VG så hela dagen ska jag ägna åt pluggning. I för sig har jag dans ikväll, men jag får plugga på tunnelbanan.


fan för den här dagen.

Nu kom jag hem från dagens loppis på Karlaplan. Fan vad tråkigt och kallt (!!) det var. Min klass ska samla in pengar för att åka på en klass resa nästa år och då valde nån (nämner inga namn) att vi skulle ha en loppis. Smart idé men fuck så tråkigt och som sagt kallt! ja, så dagen hittills har inte varit den bästa precis, men nu ska jag göra mig i ordning och träffa anna. Det ska bli kul i alla fall. Får se hur det blir ikväll också. Puss.


boats n' hoes.

Haha , igår var vi ju på bio som sagt och vi såg Step Brothers och fan va rolig de var! Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, eller jo, den handlar om en tant och en gubbe som blir kära i varnadra och bestämmer sig för att flytta ihop och dom har varsin son som är typ 40 år som då blir step brothers. Och det här klippet är fan det absolut roligaste, jag typ grät när det kom. Kul eller vad?


Dom sjunger om Boats n' hoes.

soft as hell.

Hah, fett nice dag idag måste jag säga. Sista praodagen och som belöning fick vi varsitt biokort laddat med 200 spänn, soft som fan! Fast lite synd att det är över, den här veckan har varit jätterolig och jag vill gärna praoa där igen.
Så ikväll kanske jag, anna & charlotte går och se nån bra film på bio. Vet inte vilken, har typ inte kollat vilka som går Jagvill se HSM 3 men den har inte haft premiär än, så det får väl bli nån gayfilm som typ Mamma Mia eller Tropic Thunder. Aja, hörs senare pusssssss.

trötting.

Är jättetrött idag, var tvungen att gå upp halv 8 för att fixa alices hår (hon ska ha skolfoto imorn) och det blev jättefint och det är ju det jag vill, att hon ska bli fin alltså. Så nu sitter jag bara här och äter lite frukost men jag blir fett arg för bilddagboken krånglar och jag kommer inte in på sidan. Vad är problemet?
Ska hur som helst börja fixa mig snart, pallar inte med bilddagbokshelvetet. Och juste, idag är det sista dagen på praoen, gud va tråkigt. Den här veckan har verkligen gått superfort. Jaja, hörs senare puuuuussar.



haha, fin eller hur?

favorit i repris.



Haha, fett rolig video, bäst är slutet men kolla på hela annars fattar man typ inte.

good job.

Alles gut?
Dagen börjar med att jag försover mig, bra jossan, bra. Och det blir inte bättre när jag kommer ut och känner kylan kryper längs kroppen, så jag tod cykeln idag då (mest för att hinna till klockan nio) och jag kom såklart i tid. Om jag inte sa det igår så säger jag det nu istället; vi får ju ha på oss sånna här snygga SevenEleven t-shirtar och dom är riktigt nice faktiskt. Luktar svett och är typ halvtsmutsiga, mysigt va?
För övrigt så hände det inget nytt, eller Eva kom förbi (min mentor) men hon gick lika snabbt igen. Och typ en halvtimme innan vi slutade så kom Anna in och hälsade på. Hon fick en bulle, en redbull och en paket tuggummi gratis faktiskt. Imorn måste jag nog ta på mig ett par lite bättre skor för jag får sån värk i fötterna av dom jag har nu.
Ska försöka plugga lite nu, för vi har ju noprov på tisdag nästa vecka och jag måste visa våran lärare att jag förtjänar mer än ett G. Tschüs.


första praodagen över.

Japp, kom precis hem från mitt första pass på 7/11 och dagen har gått rigtigt bra, jag fick till och med stå i kassan. Trodde inte att man fickgöra det om man är under 18 men det fick man tydligen. Jaja, det har faktiskt varit väldigt mycket att göra och det blev värsta långa kön flera gånger men som tur var kom jonas (chefen) och hjälpa mig när jag behövde. Haha, charlotte fixade kaffe till dom som ville ha och det var typ det enda hon gjorde, men hon var bra på det. :-) Imorn ska vi nog få göra lite andra stuffs, som till exempel att fixa med varorna, lite mer kassajobb, baka och kanske städa lite. Yeah, skriver igen imorn, ska nämligen sticka till dansen om ett tag, puss&hej.

back home.

Japp, då var man hemma efter en hel helg i danmark och jag kan säga att på 3 dagar har jag varit med om jäkligt mycket. Först då på fredag morgonen så åker vi till centralen och väntar på steffie, när hon har kommit går vi till vårt tåg och 6 timmar senare var vi i köpenhamn. Och det första vi gör är att gå till vårat hotell som bara ligger typ 100 meter bort, haha, och utanför hotellet står värsta lodisen med nerdragna buxor och en spruta i handen. Ja, så det var vårat förstaintryck av vårt kära grannland danmark. Väl inne på vårat hotellrum så provar vi våra danskläder som vi ska ha och det blev jättebra. Efter det så går vi ut en stund på stan och eftersom klockan är typ 6 så tycker vi att det är dags för lite middag och vi hittar ett trevligt litet indiskt ställe. Och när vi ska betala så står det på notan: 483kr! Tro det eller ej, men det är sant och jag blev typ helt uppspelt och sa "wooooow, det betyder tur, vi kommer vinna imorn".  Haha, det var fan coolt men vi gick i alla fall vidare och när vi snart är framma ser vi ett kebabställe som heter "kebabish" haha, det tyckte jag och steffie var kul och jag har faktiskt en bild på stället, men bilderna kommer imorn för steffie måste skicka alla först. Men i alla fall, nästa dag så tar vi då tåget till kalundborg som den lilla (!) staden heter och direkt när vi kommer fram till sporthallen så kommer det ut massa med dansare fårn alla möjliga länder, det var till exempel hur många som helst från ryssland, polen, ukraina, tyskland, nederländerna och såklart från hemlandet danmark. Men det var nästan mest svenskar tror jag, för på invigningen lyste de blågula färgerna starkast! Jaja, jag och steffie är nervösare än nervösast så vi går och fixar oss och bara 2 timmar efter det så är det dags för oss att inta dansgolvet. I högtalarna ropar dom upp nummer 2469, 2470 och 2471, (vi hade nummer 2471) vi ställer oss på golvet och plötsligt börjar musiken spelas och vi börjar dansa skiten ur oss. Gud vilket känsla det var när vi klev av dansgolvet efteråt. Trött som fuck men lättad som bara den. Så vi dricker typ 5 liter vatten och väntar spänt på resultaten. Och som väntat gick vi inte vidare för dom vi dansade mot var typ dom bästa jag nånsin har sett, men vi lyckades få en riktigt bra placering (beroende på hur många kryss vi fått, och det här med kryss är en lång historia..) nu kommer jag inte ihåg hur många det var i min klass riktigt men vi kom på 58:e plats och det kanske låter dåligt men om man kollar på dom som kom bättre än oss så förstår man. Inte för att vi är dåliga, för det är vi verkligen inte men asså det här var vårt första EM och dom som gick till final har troligtvis varit med förut, så vi är jättenöjda. Och i hela EM var detdrugt 2000 dansare som deltog.
Nu är jag då äntligen hemma och jag är trött som bara den, ska duscha strax och sen ska jag nog plugga lite inför noprovet som är nästa vecka för veckan som kommer nu är det ju prao och jag och charlie ska jobba på 7/11. Nice nice. Aja, bilder från resan kommer som sagt att komma snart, troligtvis imorn men jag vet inte. Jao ska väl hoppa in i duschen nu så puss på er.

yeye, suckers.

What's up?
Imorn drar jag och steffie till Danmark för att tävla i EM i Streetdance, tåget går från Stockholm klockan 10.20 och vi är framme i Köpenhamn 17.20. Japp, så en lååång men rolig tågresa har jag framför mig. Jag lovar och svär på att jag komemr skriva exakt hur det var och hur det gick, och måånga bilder kommer det bli. Puss på er och önska mig aaaaaaall lycka i världen, för det lär jag behöva! Pussaar.




Ha, har ingen bra dansbild så det fick bli en "jossan är glad" bild. :P

josefin goes happy.

Yeeeeye!
Fick tillbaka våra tyskaprov idag och är man bäst eller vad? Så här stod det på mitt prov, "ett mycket bra prov josefine, du har med stor marginal uppnått målen och därmed uppnått det högsta betyget!" Ha, ich bin bäst.
Fast eftersom det var vårat första prov för terminen så kunde vi inte få mvg, dels för att vi bara hade böjningar av lätta verb och typ hälsningsfraser men också för att våran lärare inte kan sätta så höga betyg på så kort tid. men jag fick vg och det är som ett mvg så jag är jättenöjd, jag gjorde mitt bästa och det märktes ju på resultatet! Aja nog om bra saker, för vi hade matteprov idag och jag hade pluggat mycket och så men jag tror inte att det gick så bra för jag missade en del frågor, men jag gjorde alla uträkningar bra så jag hoppas att jag får pluspoäng för det. ;) För övrigt så var jag och shoppade med min älskade mamma idag, vi köpte grejer till EM och det blev lite allt möjligt, bland annat lite sjalar, blingsmycken och glitterspray så nu kommer jag och steffi bli jättefina. :)

Nu ska jag äta mammas goda hamburgare och sen är det mer plugg som gäller, har nämligen franskaprov imorn, vilket är väldigt enkelt men jag måste se till så att jag kan allt ändå. puss på er.

plugg.

pluggpluggplugg. har matteprov imorn och jag måste få bra på det! annars dör jag, eftersom matte är ett av mina favoritämnen så måste jag få bra. aja, ska lägga mig och försöka läsa igenom allt engång till så får jag hoppas att jag i alla fall får g imorn. fick förresten igen ett soprov idag och jag blev jättenöjd eftersom jag trodde att jag skulle få sämre än vad jag fick. och imorn får jag tillbaka mitt tyskaprov, får hoppas på mvg, men vi får se. ska gå nu så, gonatt.

billkärlek.










fick värsta billrycket och var tvungen att lägga upp några übersöta pics på lieblingen. <33

omg.

sitter nu och kolalr på det här (videon här nere) och det är gryymt! kolla på tekniken och koreografin asså, det är helt otroligt vilket samspel dom har! dom heter prefix och det finns hur många videos som helst på youtube. detta är min favorit.



träningsvärk nästa.

Hallo!
Idag har det varit en lång dag, åkte till dansen vid 12 och jag kom precis hem. Snacka om att jag är trött i kroppen. Har tränat typ hela dagen, om jag inte får träningsvärk imorn blir jag fan förvånad. Men det behövdes verkligen, för det är EM om 5 dagar. Men jag tycker att jag och steffi har blivit mycket bättre än förut och det känns jättebra när vi dansar, så vi får hoppas att det går bra. Jag kommer behöv allt stöd som jag bara kan få! Kommer såklart skriva mycket mer innan jag åker och jag kommer ta massa bilder från danmark som jag kommer lägga upp på söndag när jag kommer hem. Så nu i veckan ska jag bara ta det lugnt, inte dansa så mycket utan jag ska mest sova ordentligt och äta bra mat. Och på fredag klockan 11:00 går tåget från stockholm till köpenhamn, guud vad jag längtar!
Ska äta lite nu, för jag är superhungrig sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, behöver ju sömn. godnatt.


japp, the new jossan.



ja, asså jag ser lite mongo ut på den här bilden men typ så här ser det ut i alla fall, lite snyggare i verkligen är det nog.

- tjenare tjejer!

yes, i dag blev det stan med min luggkompis charlie, vi gick runt lite vid sergels torg och på plattan var det nån skatetävling eller nått som vi tittade lite på. men det var faktiskt inte så intressant så vi gick vidare. och eftersom vi är så jävla lata så tog vi tunnelbanan hem och då hände världens grej asså. hahahaha, helt plötsligt kom det in en jävla lodis och sätter sig bredvid mig (och eftersom jag och charlotte alltid skämtar om lodisar så var det lite extra roligt) och han börjar snacka om sin "flickvän" som ligger på sjukhus och han vill veta vart det där sjukhuset ligger så han frågar charlotte om hon har sett det? haha, och sen frågar han mig om jag kan en låt som handlar om alla kvinnor och tjejer i världen och då börjar gubben sjunga på låten och jag trodde jag skulle dö, för det var så sjukt kul. det kanske inte låter så roligt, men irl var det det shit asså. aja, sen gick charlie he mtill sig och jag till mig och hon ska komma över strax för både hon och anna ska sova här, men anna är en jävla dissare. hon lovade att hon skulle vara med oss idag, men så gick hon till malin istället, (inget fel på malin asså, hon är världens finaste) så hon får höra av sig när hon har lust att komma. och eftersom mina föräldrar är borta ikväll så är det bara vi hemma och då vet man aldrig vad som händer, hahha. nej, men vi ska väl typ se på film och så, inget planerat riktigt. vi får vara lite spontana och se vad som händer. pusssålänge.


charlotte är en jävla lodis.

Hallo!
Som alla kanske förstod så var den stora förändringen att jag och charlotte skulle klippa lugg. Så direkt när skolan var slut gick vi till stan och klippte oss, och resultatet var helt okej. Det känns väldigt ovant men faktiskt snyggt, och charlotte blev också snygg men ibörjan såg hon ut som en lodis. Nu ska jag bara köpa en ny mössa, för det ser fan bättre ut med mössa. Har sett en snygg på bik bok som är svart, finns också i rosa, grå och lila men jag vill ha en svart, kostar 79kr.
Ikväll ska jag nog kanske gå ut med anna & charlie eller så drar jag till emma och vålgästar henne. Då blir hon nog superglad. Hon har iför sig gäster, men shit same, jag våldar henne i alla fall. Kanske skulle träffat adrian & david men dom skulle på fest eller vad det var, så det blev inte av. Annars så händer det absolut nada, på imorn kommer hela släkten hit så mamma och pappa ska typ spela golf med alla och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Anna & charlie kanske vill ses och vi hade planerat att träffas så det kommer troligtvis att bli så. Riktigt skojigt faktiskt.
På söndag är det dans och då ska jag och steffi öva as hell för EM är ju bara om en vecka nu så det gäller att verkligen köra hårt! Så hela veckan som kommer blir det godisförbud för min del. Hur ska jag klara mig?
Aja, ska äta lite nu sen kilar jag nog över en stund till emma och ser vad hon har för sig. Puss så länge.

changes.

Yeeeeeees!
Imorn smäller det, ja då blir det some changes både för mig och charlotte. Så kom ihåg hur jag såg ut innan för från och med imorn så kommer jag inte se ut så längre!
Jaja, nu måste jag egentligen plugga för jag har so prov imorn och det är ett ganska stort prov. Och eftersom jag i alla fall vill ha G så måste jag nog börja plugga nu.

Så här ser jag ut nu (eller ungefär så där) och imorn lägger jag upp en bild på hur jag ser ut då. puuuuuuuuuuuss.


time for some changes.

Yooo!
Jag såg ju mamma mia igår och den var fan bra, inte världens bästa men ungefär så bra som jag hade trott. Emma som har sett den typ 3 gånger innan satt och avslöjade smådetaljer hela tiden, det var ju lite halvkul va. Men shit same, jag avslöjar alltid allt när hon och jag kollar på film så vi är väl kvitt.
Idag har det varit en pisstråkig dag, regning och tråkigt. Eller jag har i för sig köpt en ny plattång och DET är något bra med den här dagen i alla fall. Just nu är jag bara hungrig, trött och pallar ingenting. Måste plugga till so provet som är på fredag också. Och på fredag blir det en surprice för anna, jag och charlie ska göra en sak som vi inte vill säga till anna, har ingen aning om varför men det blir roligare om hon inte vet. Haha, hon har som sagt  ingen aning om vad det är och dom ledtrådarna hon har fått är:

* att det kostar pengar.

* cut cut.

* och att det kommer bli en stor skillnad efteråt.

Kan ni lista ut vad det är?


RSS 2.0