Gott nytt år allihopa!

Hej! Idag är det nyårsafton och just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. De andra, dvs våra gäster och min familj, sitter i vardagsrummet och pratar. Vi har precis ätit jättegod mat och snart ska vi äta efterrätt. Vid tolvslaget går vi ut och kollar på fyverkerier. Sen ska jag in och kolla klart på Tokio Hotel - Caught on Camera. That's good.
Juste, har ni några nyårslöften? Jag har 4-5st och jag ska verkligen se till att hålla dom i år, visst så säger man varje år och inte håller man dom för det? Nej, i år blir det ändring på det. Jag lovar!
Så ha en bra nyårsafton och gott nytt år på er!


I've gotta have me and my Boats 'n hoes.

Hej! Idag var jag på stan med Charlotte, vi gick först runt lite bara, sen gick vi till Espresso House. Sen ringde Adam och frågade om vi kunde träffas, så vi mötte honom och Calle på donken. Men efter ett tag blev det tråkigt, så vi gick hem till mig och kollade på Step Brothers. Den äger alla filmer som nånsin har gjorts! Så sjukt jävla roligt asså.
Ikväll ska Charlotte sova här och jag har inte en aning om vad vi ska göra, kanske drar hem till Adam, för han och Calle ska vara barnvakt åt hans småsyskon. Eller så blir vi bara kvar hemma hos mig. Chillens. Hej då. Puss.



Lite pics.







Det var inte så många bilder men jag ska lägga upp alla när jag har fixat lite grejer först. För vissa bilder måste det sättas lite ringar för osminkade ansikten och sånt.

HEMMA!

Nu är jag hemma i Sverige igen! Efter en lång flygtur så sitter jag äntligen på mitt älskade rum med datorn i famnen. Jag måste säga att det känns grymt skönt att vara hemma, inte för att det inte var bra i Thailand, för det var det verkligen, det var helt underbart! Men det känns ändå så skönt att vara hemma igen, sova i sin egen säng, duscha och äta svenskmat. Mums.
Bilder kommer, ska lägga upp dom på den nya datorn så fort som möjligt och Emma har bilder som jag ska få också. Och den andra Josefin har också massa bilder som vi tog på stranden, haha, facebook på dom!

Imorn ska jag träffa Charlie, Adam och Calle, eller kanske i alla fall, vi kanske ska gå runt på stna och ta en fika eller nått. Men nu ska jag ta en dusch sen ska jag bara chilla faktiskt, är trött efter resan så jag ska strax sova. Haha, tidigt jag vet, men jag är trött. Vi hörs imorn. Pussar.

Imorn kommer jag hem!

Tjoho! Imorn vid den här tiden är jag hemma i Sverige igen. Det första jag ska göra är att sova, jag ändrade mig faktiskt, igår skrev jag ju att jag skulle kolla datorn, men det får vänta. För jag ska lägga mig i min supersköna säng och bara sova! Men nu är klockan för mycket, jag måste upp och packa och fixa mig, men vi ses snart. saknar er. Pussar.

Fredag!

Hellu. Everything okey? Med mig ar allt bra i alla fall, jag ar inte sjuk langre eller halsen varker lite, men det inte sa farligt. Och idag bytte vi place faktiskt, vi gick upp 7 (!) imorse for att aka till Krabi som vi ar pa nu. Och har ar det jattemysigt, olikt stallet vi var pa innan men valdigt najs. Och imorn ar det bara en dag kvar tills jag aker hem! Jippie, maste saga att det ska bli riktigt skoj faktiskt.
Saknar er dar hemma sa sjukt mycket, har aldrig varit borta sa har lange fout. Sa det ska bli jatteskont att komma hem. Och sista dagen imorn vet jag inte hur den ska spenderas, antagligen pa strandenden eller vid poolen. Och pa kvallen ska vi alla ga ut och ata middag nanstans tror jag. Sa det blir en najs avslutning pa semestern och nar jag kommer ska jag: Lagga mig i min skona sang och sla pa min nya coola data som jag har fatt i julklapp.

Men nu ar klockan alldeles for mycket, snart halv 2 pa natten, sa jag ska kila upp till rummer och fixa mig och ga och sova. Godnatt folks!

Bara for att jag har lite trakigt just nu.

1) Berätta 7 sanningar om dig själv.

- jag e livradd for spindlar.

- jag alskar skrackfilmer.

- jag har aldrig sagt, jag alskar dig till en kille.

- jag har kannt en av mina basta kompisar nastan hela mitt liv och min andra basta kompis 1 och ett halv ar.

- jag tycker att charlotte ar mina bsolut roligaste kompis, ever!

- jag tycker att min pappa ar cool.

- jag gillar nagon just nu.

I'm sick.

Japp, jag tror det. Hela dan igar kande jag mig dalig, ont i halsen, huvet och var allmant trott bara. Jag kande mig liksom tung i hela kroppen. Och idag ar det battre men jag har fortfarande ont i halsen och nastan mer an igar. Inte kul de har sista dagarna, men samtidigt skont att jag inte blev sjuk i borjan pa semester iallafall.
Och om tre dagar ar jag hemma i Sverige igen. Pa sondag kvart i 6 tror jag att jag ar pa Arlanda i Stockholm. Tjoho!
Men nu ska jag faktiskt bege mig hemmat, vi ska upp klockan 7 imorn och aka till natt nytt place, Kata tror jag det hette. Sa vi hors nar jag kommer hem, eller skicka garna natt gulligt sms. Det gor min dag! :) Puss, jag saknar er.

God Jul!

Hej pa er och god jul! Hur ar det med er? Sjalv ar det super. Skriver jattekort eftersom vi strax ska ivag och ata med nagra andra. Hoppas ni far en jattebra jul, sjalv kunde det inte varit battre, eller jo, famljen kunde varit har ocksa. Men om fyra dagar ar jag hemma igen. Pussar.

Haha!

Vill ni hora natt roligt? Ja det vill ni, kolla: Jag och Emma vaknade nyss! Hehe, jag satt ju vid datorn ungefar vid 12 och nar jag kom up igen sa gick jag och la mig och jag vaknade for ungefar en kvart sen, kul va?
Haha, men iallafall. Nu ska vi rida elefant faktisk sa hejda!


Dagen innan julafton.

Hejsan! Klockan ar nu lite over 12 pa formiddagen och jag och Emma har precis bytt hotellrum. Ja, assa vi bor ju tilsammans men vi bytte fran ett till ett annat om ni fattar? Och eftersom den lilla stackaren har brant sig sa lev det inte stranden, eller hon ville inte och jag orkade inte. Sa jag ska antingen ner till poolen om ett tag eller sa kanske jag gar runt lite pa stan, eller stan och stan, jag gar nog runt lite pa gatorna i narheten av hotellet, kanske satter mig och fikar nanstans, skont att vara lite for sig sjalv ibland. Och horrni, imorn ar det julafton! Kommer kannas konstigt att fira jul utan familjen, men vi hittar sakert pa natt skojigt.

Men en sak gor mig lite orolig, jag har bara kopt julklappar till Charlotte, Anna och pappa. jag vet inte vilka mer jag ska kopa till, eller mamma och Alice saklart, men det ar jattesvart att hitta natt har nere! Sa om ni laser det har, vilket jag vet att ni gor, sa skriv en kommentar och sag vad ni onskar er. Och gor det snart, for jag aker hem om mindre an en vecka vet ni!

Men nu ska jag faktiskt ga, jag skriver sakert nagra rader ikvall ocksa. Sa ha det sa bra sa lange. :) Pussar. <3


Julklappar.

Hej, idag blev det stranden som vanligt och jag har varldens bikinimarke assa! Och jag ska ju vara har i annu en vecka sa snacka om att jag kommer vara brun nar jag kommer hem. Och da ska jag ta mig ett ligg i cancerboxen ocksa, jag vet det ar inte likt mig att gora det med jag vill ha kvar brannan ju. Ikvall sa kanske det blir Centeral Festival igen, med de andra tjejerna som ocksa ar har. maste kopa lite mer julklpappar bland annat till mamma, alice, anna och charlie. Pappa har jag redan kopt till och pappa, du kommer bli jatteglad! :) Det fanns en hel affar med bara sanna har grejer som jag har kopt at dig. Om du va har sa skulle du svimma. Hehe, tanker inte avsloja vad det ar men du gillar detta valdigt mycket. At mamma har jag ingen aning om vad jag ska kopa, eller kanske men jag tanekr som sagt inte avsloja natt. Haha, jag har kopt samma sak at anna och chalie, bada vet vad det ar och jag fattar inte hur storda dom ar. Jaja, som jag sa tidigare sa har jag kopte jag en hel del saker at mig sjalv, och om vi nu ska dit igen lar jag kopa annu mer. Men nu ska jag gora mig iordning. saknar er jattemycket. Pussar. <3

Sleepy.

Hure laget? Sjalv e det bra. Idag hare varit annu en chilldag som vanligt, vi somnade typ vid 4. Sa vi var lite trotta nar vi vaknade imorse klockan 9. Men sen gick vi i alla fall till stranden men vi va inte dar sa lange, vi var val hemma igen klockan 4 kanske. Och nu pa kvallen skulle vi bara chillat med vi orkade inte sa vi drog ut. Och nu sitter vi har, ovanligt? Inte sa varst va. Ska snart ata lite, for jag har typ bara atit godis idag. Sa puss pa er nu.


Inte stranden!

Hallu, what's up? Sjalv har jag det bra, igar var ci och storshoppade pa Centeral Festival. Det var fett najs, jag kopte ett par asgrymma skor for 100 bath (!), superfina underklader, en t-shirt med en naken tjej pa eller assa det ar ett coolt tryck pa den, julklappar till pappa och charlie, harspray, bodyspray som luktar underbart gott och lite sdmagrejer. Jag kanske glomde natt men jag kommer lagga ut bilder pa allt nar jag kommer hem. Sorry for dalig uppdatering men jag hinenr aldrig. Ska forsoka bli battre, okej? Nu ska jag gora mig iording for vi ska ut och ata lite, sen vet man aldrig vad som hander ;) Och som sagt, jag saknar er alla. hoppas ni ocksa har det superbra. Puss pa er. <3

Hahaha, Emma jag sager bara: INTE STRANDEEEEN! :D

Hellu.

Idag ar jag supertrott. Jag foljde inte med till stranden utan jag stannade hemma vid poolen. Men det var trakigt sa jag gick till datan och hoppades att nagra roliga manniskor skulle vara inne, men sm,art som jag ar sa kom jag ju pa att klockan bara ar halv 8 svensk tid. Det ar val inte en javel inne da. Mojligtvis Alice som sakert sitter inne pa sina gaysidor. Men nu ska jag ta mig natt a tt ata, e lite hungrig nu. Men jag ska forsoka att skriva ett inlagg varje dag, sa ni vet vad jag haller pa med liksom. Saknar er superduper mycket horrni.  Puss pa er. <3



Kata Beach.

Fredag.

Goddagens friends. Idag var det annu en chilldag, stranden som vanligt, efter det chillade vi hemma med lite Vanner. Nu har vi precis atit och nu stter visom sagt vid internet. Kulkul, strax ska vi val dra nanstans eller sa gar vi hem och kollar pa film, kul semester va?
Juste, det ar ju Idolfinalen kvall, hoppas Kevin vinner, han ar bast! Kan nan sotnos skriva en kommentr och saga vem som vinner? Puss.

Tokio Hotel - Caught on Camera?

Mamma eller pappa, jag vet att ni laser min blogg sa: Har TH dvd kommit an?! :)


Chillens

Idag vare en chill dag, forst stranden och da akte vi yet ski, fett najs var det. Sen kom vi hem och da har det blev det filmtittning, forst Step Brothers, sen lite grey's och sen nar Emma gick till internet sa satte jag pa Vanner. Aja, klockan ar nu 10 aver 11 pa kvallen sa nu ska jag kopa lite godis och sant och ga upp till Emma. Jag saknar er alla. Puss.

sunshine.

Hellu! Sorry for dalig uppdatering men jag hinner typ aldrig. Internet ar likson det sista jag tanker pa har nere i Thailand. Men jag och Emma har det superbra, vadret ar najs och det ar sjukt varmt. Har redan varit har i 3 dagar, saknar ni mig?

Here I am baby!

Yey! Nu ar vi framme i Thailand, flygresan gick bra aven fast jag inte sov ett skit men jag och Emma roade oss pa egen hand, hehe. Nu har vi precis atit lunch (klockan ar ju 3 har) och vi ska typ strax ga tillbaka till hotellet. Kommer forsoka skriva sa mycket som mojligt om allt superroligt som vi gor. Puss pa er.



the last pc on me and charlie before the trip.

Imorn smäller det!

Jahapp, den här veckan har gått riktigt fort, redan imorn åker jag. Klockan 4 går planet och jag antar att vi åker ett par timmar innan, till flyget alltså. Nu ska jag packa det sista och sen ska jag kolla på en film och bara slappa tror jag. och jag komemr försöka blogga så mycket det går i Thailand, jag måste ju berätta om allt jag gör. Men hörrni, nu ska jag kila, ha det så bra i kalla, härliga Sverige nu. Själv ska jag bara chilla med sol och bad och underbart god mat. Puss på er.


Kommer sakna mina lieblings så himla mycket! <3
(förlåt för bilden charlotte, men det var den enda jag hade på oss alla tre)

Bills nya tatuering!

Nu har Bill äntligen vivat sin tauering och kolla vad snygg den är! Lite väl stor kanske men skithäftig!


plugg plugg plugg..

Hej! Idag har jag vart hos tandläkarn igen, dom tog ut en sista delen och jag har nu fått en grej i underkäken, typ en tråd bakom tänderna. Den känns typ inte alls och den syns inte heller. Och sen till det värsta av allt, jag har fått nått konstigt i plast som jag ska ha när jag sover, en typisk nattandställning helt enkelt. Och den ska jag tydligen ha i över ett år, lite jobbigt, men som sagt den känns typ inte.
Nu sitter jag och försöker plugga lite matte, men det går inte så bra. Har ju prov på fredag, men det är inte så stort det provet så det kommer nog gå bra...tror jag. Nu ska jag över till Emma strax, vi ska typ baka pepparkakor eller något annat smarrigt.


3 dagar kvar tills jag åker...då kommer jag bli så här brun...igen.

sommar!


Hehe, så här brun kommer jag bli snart. 4 dagar.
( kolla in ögonen :O )

Tisdag.

Tjoho! Nu är tandställningen äntligen borta! Imorsen klockan kvart över åtta hade jag tid hos tandläkaren, en kvart senare var den borta! Fy fan va skönt det känns. Men jag måste säga att jag kommer sakna den, har ju faktiskt haft den i nästan två år, så det kommer kännas tomt. Men snyggt blev det, vita raka tänder liskom, hur snyggt är inte det? Har tyvärr ingen bild, men jag lovar att jag ska lägga upp en så fort jag får tid.
Hehe, nu sitter jag och kollar på Bounce hemsida på videos från sommarens dansläger. Gud va man har utvecklats. Men jag gick typ i den svåraste gruppen så jag tycker att det gick ganska bra faktiskt.

Nu ikväll så ska jag plugga som vanligt, och eftersom varken mamma eller pappa är hemma så måste jag fixa mat åt Alice. Jag kommer inte hinna med allting. Jag har tre inlämningsuppgifter och ett prov till på fredag! Och på lördag åker jag ju. Så skönt det ska bli, bara sola och bada varje dag. 4 dagar alltså. 4 låånga dagar.

Yesyes, nu ska jag fixa lite mat, får se till att göra nått riktigt smarrigt.

Måndag.

Sitter och kollar lite på asos.com och dom har sjukt mycket fina kläder, känner för att beställa lite. Men pank som jag är så kommer det inte gå så bra.
Oj, nu måste jag redan sticka till dansen. Hörs, puss.

RSS 2.0