Söndag.

Godmorron! Eller det är typ förmiddag nu men för mig är det typ morgon. Idag är det en sån där seg dag, när man bara inte orkar göra nått. Men jag ska i alla fall försöka hinna med att:

* Gå och sola.

* Köpa lite grejer på H&M, typ lösnaglar, hårspray och ett nagellack.

* Plugga till NOprovet på onsdag.

* Träffa Anna som äntligen har kommit hem från Miami.

Japp, så lite saker ska jag väl hinna med. Men nu ska jag gå och äta lite lunch sen ska jag gå ut och fixa de där grejerna. Sen ska jag sova faktiskt, är så himla trött och seg.
Ha det bra!

Täby.

Hejsan! Idag ska jag till Täby på middag, mammas kompis och henns barn ska vi till. Så jag blir väl borta hela eftermiddagen och kvällen.
Ha det bra, puss!



Looove that pic.

All eyes on me in the center of a ring just like a circus.

Skolan började idag och det var väl mindre kul då. Det ända som var possetivt var att få träffa alla kompisar igen, men den jag har längtat allra mest efter är såklart i fucking Miami. Och hon kommer inte förän på söndag.
Men skolan idag då, första lektionen var idrott och våran lärare är pappaledig så vi har fått en vikare och jag säger bara gosh! Jag kommer inte kunna fokusera på idrottslektionerna i alla fall.

Nu sitter jag här själv, har precis ätit och pluggat lite. De andra är borta, eller mamma jobbar och pappa och Alice är och bowlar. Så jag sitter och kollar lite på tv och lyssnar på musik. Ska försöka skriva lite till min svenskauppgift. Vi ska nämligen skriva en bok om oss själva, på minst 10 kapitell! Jobbigt men roligt. Älskar sånna uppgifter.

Och idag fick jag en försenad julklapp av Therese, en jättefin Tokio Hotel kalenender. Supergulligt av henne. Tack! <3


Bill Kaulitz.






Cause you feel it.

Usch, imorn börjar skolan igen. Jag orkar verkligen inte det. Jag vill ha lov hela tiden! Nu måste man gå upp jättetidigt och nu får man läxor och sånt igen. Usch säger jag bara. Så idag ska jag faktiskt plugga, vill ju inte ligga efter liksom.

I alla fall, just nu har jag precis kollat klart på Tokio Hotel - Caught on Camera för kanske 10:e gången, gud så bra den är. Den är så personlig plus att man får höra lite av deras nya album! Jag längtar verkligen ihjäl mig. Den första singeln ska släppas i början på februari och albumet kommer i slutet på april, lagom till min födelsedag, hehe.

Och på söndag kommer min älskade Anna hem från Miami. Fan vad härligt hon måste ha haft det. 2 hela veckor har hon varit borta och jag har inte träffat henne på över en månad. För jag åkte ju till Thailand den 6.e december och jag kom hem samma dag som hon åkte, den 28:e. Så om man  ska vara exakt så har jag inte träffat henne på över 5 veckor! Känns som en evighet, men som sagt, hon kommer på söndag!

Nu ska jag i alla fall försöka plugga lite, mest no blir det nog, har prov redan nästa vecka. Inte så roligt kanske.
Hej!





Smexigt.

Lady Gaga.



Lady Gaga - Beautiful Dirty Rich. - min nya älsklings låt.

Beautiful Dirty Rich.

Hej och förlåt för dålig uppdatering!
Jag har inte orkat eller hunnit, inte för att jag har gjort då överdrivet mycket den senaste veckan, men det har bara inte blivit av helt enkelt. Men nu ska jag verkligen skärpa mig. Jag lovar.
Ja, vad har jag gjort hela veckan? Jo, jag har tillbringat mycket tid tillsammans med Charlotte, Adam och Calle som jag säkert nämt innan. och ja, vi har i stort sätt inte gjort så mycket, mest varit på stan bara eller hemma hos nån och kollar på film. Roligt men fantasilöst. Och igår så var jag mycket riktigt också med dom fast denna gång var inte Charlotte med, nu var Emma och Niklas med stället. Haha, dom är helt mongo i huvet asså, men roliga är dom!

Och vad har jag gjort idag? Absolut ingenting, jo jag var och solade solarium vid tolv nångång men det är typ det enda, eller jag har pluggat lite men jag somnade efter typ en halvtimme. Var så sjukt trött. Sov inte så jättemycket inatt. Måste börja gå och lägga mig tidigare eftersom skolan börjar snart. Och inte gå upp vid ett varje morron, det måste jag verkligen börja tänka på de här sista dagarna, för jag är sjukt morgontrött asså. Så de kommande dagarna ska jag inte sova längre än till i alla fall halv elva. När skolan börjar har jag jättemycket att göra, eftersom jag tog ledigt från skolan de två sista veckorna för att jag skulle till Thailand så missade jag typ två prov och massa läxförhör. Så det första jag får göra när jag kommer till skolan är att skriva prov, känns ju lite halvkul va.

Appropå Thailand, så fick jag lite bilder från Josefin, en tjej vi var med mycket i Thailand. Och bilderna är tagna en kväll när vi var nere på stranden, jag tror att det var några dagar innan julaftom faktiskt. Inte världens bästa bilder kanske, men dom är sköna.







Haha, lite oseriösa kanske, men jag gillar dom. Dom är härliga.





Haha, och så blev det lite egobilder på mig. Och erkänn att mina brillor är übercoola? ;)


And now it's gone and left me so alone.

Halloj! Idag har jag spenderat min dag tillsammans med Charlie, Adam, Calle och Oscar. Ungefär som vanligt alltså. Först gick jag vi runt på stan lite, men eftersom allt var stängt så gick vi och satte oss på älskade donken. Och där satt vi ett bra tag, jättemysigt var det. Sen bestämmde vi oss för att kolla på film, så vi tänkte först gå hem till mig, men så blev det inte. Utan vi åkte hem till Adams fina villa i Alvik och kollade på Mean Girls, mycket bra film måste jag säga. Men jag stannade inte där så länge, utan jag var tvungen att gå hem och äta. Och egentligen skulle vi ha filmkväll hemma hos nån, men det får bli imorn istället.
Och imorn ska jag på bio, ska se Allt flyter. Kulkul, sen ska jag träffa godingarna som jag spenderade denna dag med och vi ska väl bara vara hemma hos nån och sen på kvällen blir det film!

Nu ska jag strax kila iväg till ett solarium och sola lite cancerbox. Måste ju hålla kvar thailandsbrännan ju. Vi hörs!

Hehe, bjuder på en särbild från igår. Calle, jag & Adam.

RSS 2.0